Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinglik nektek nem hiányzik az hogy valaki odabújjon hozzátok? Át öleljen meg csókoljon stb. vagy csak én vagyok ilyen?
A szingli nem egyenlő azzal, hogy jajj de jó lenne ha lenne valaki, és csak kínlódik és nem jön össze semmi és csak vágyakozik.
A szingli azért szingli mert nem is akar egyenlőre maga mellé senkit. Ha akar akkor ismerkedik.
De te nem szingli vagy hanem magányos.
Dehogynem.:) Fél éve nincs senkim,és falra tudnék mászni néha az érzéstől,de nem lehet ezt se csinálni. Ilyenkor inkább el kell terelni a dolgot a haverokkal,sulival(munkával),stb,mert ha azon töprengenénk,hogy senki se ölel át,senkinek se mi vagyunk az a bizonyos legfontosabb... Azt hiszem,depresszió lenne a vége. Szóval én igyekszem magát a szeretethiányos érzést kizárni magamból(pedig nem vagyok egy érzéketlen,rideg valaki,szóval nem könnyű),aztán majdcsak lesz változás.:) A töprengés úgy se sokat oldana meg.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!