Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinglik nektek nem hiányzik az hogy valaki odabújjon hozzátok? Át öleljen meg csókoljon stb. vagy csak én vagyok ilyen?
a kulcsszó: "valaki"
kb 10 pasi akar velem járni, egyik sem hiányzik, hogy hozzámbújjon
szóval amíg nincs meg az a valaki...
Persze, hogy hiányzik, ez elég egyértelmű... Mit meg nem adnék érte, ha végre megtalálnám a szerelmet, de úgy igazán, viszonzottan... :) Szeretném megölelni, csókolni és csak ott lenni vele. A szex nem olyasmi, ami nélkül ne bírnám ki, erről itt nincs szó. Én inkább azt hiányolom, hogy egyáltalán hozzábújhassak és csak ott legyek vele... :)
De persze nem fogok akárkivel összeállni... bizonyos feltételeknek azért teljesülni kell a kiszemelt személyiségével kapcsolatban, hogy kijöjjünk és meglegyen a közös hullámhossz. Egyelőre még sajnos nem találtam meg...
De hianyzik :(
Nemreg lett vege egy rovid,, par honapos kapcsolatomnak.
Elotte 6 (!) evig voltam egyedul. Harminc fele kozeledem...
2 honap alatt 8 randim volt tarskeresorol, borzasztoak voltak.
Mi mast tehetnek meg? :(
Nekem is hiányoznak ezek a dolgok...Az esti összebújós tévézés és beszélgetés...
De azért nem vagyok ám depis.:)
Próbálok mindig vidám lenni,mert a férfiak a mosolygós nőket kedvelik.:)
Pl.: a múltkor,amikor először sütött ki olyan gyönyörűen a nap,akkor az engem úgy feltöltött,hogy végig mosolyogtam azt a napot.Már jókedvűen indultam el itthonról,mosolyogtam és éreztem magamban a pozitív energiát.Ráadásul úgy vettem észre,hogy az nap sokkal több férfi nézett meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!