Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mitől néz ki jól ennyire ez a pasi?
Kíváncsiságból kérdezem hogy nektek mi tetszik rajta.Szeme,haja vagy minden?Szerintem baromi jó pasi!
a két kép ugyan arról a pasiról van, csak kérdezem
mindenki mást fog mondani, nyilván a kutyával együtt jobb, mert ezen a másikon a szín hiánya miatt nem is olyan az összhatás
amúgy jó N
mivel alig van srác, aki megütné az átlagot, ez a srác megüti ettől lesz "baromi jó pasi"
szóval aki nem elálló fülű, meg krumpliorrú, meg sorolhatnám, az már jó pasinak számít
habár nekem úgy tűnik, mintha szedné a szemöldökét, amit nem kellene
Ez a haj a halálom... Ha adsz hozzá még egy nagy sálat,kardigánt és szemüveget,akkor a világból ki lehet üldözni... Ilyenkor örülök,hogy a páromnak megvan a maga stílusa függetlenül a mindenkori divattól.. Egyébként nekem olyan aki mellett lazán elsétálok,nem az a pasi,akit meglátok és leesik az állam. De hát ízlések és pofonok.
Arra még nem gondoltál,hogy lehet sok a r.banc körülötte? Úgy nem nehéz...főleg,ha tudja hogyan kell szédíteni őket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!