Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti szoktatok kérkedni (/dicsekedni), a barátnőiteknek, ha megvan az 1. pasitok?
A kérkednit NEM ugy értem h "haha van egy pasim bibibii".
Hanem így: "Képzeld megismerkedtem egy fiúval/férfival/pasival."
Szval csak annyit szeretnék tudni h ez nagy szó nálatok ha van egy pasitok? Esetleg mégnagyobb dolog ha a többi barátnőtöknek nincs?
Köszii!
Mármint az 1. az csak az 1. ... tehát gondolom nagyobb örömet okozott. (Ezt ne ugy ertsd h nem volt megfelelo a fiu, hanem h az elsonek mindig jobban orul az ember mibt az utana kovetkezonek és nem a minosege miatt; pl.: szülinap: 5 éves korban mekkora dolog már, de 10 év mulva megint szulinap van, de annak mar nem orulunk annyira mint az 5.-nek...)
Én biztos elmindanám bnőimnek. De pl egyik barátnőm nem mondta el h hajt rá valaki , ugy tudtam meg h egy fiu odament hozza es megkerdezte tolem h kettesben hagynam-e oket.
Szerintem nagy szó, de attol nem lesz se jobb se rosszabb h ha nekik nincs barátjuk.
Oké, köszi!
De azért az kicsit bánt h neki van és neked nincs, nem? Jobban örülnél ha neked is lenne...
Kikosarazta... de nem bántana a dolog max picit irigykedik az ember. Uncsitesomnak is van baratja, persze rossz h nekem nincs barátom de örülök h neki van es boldog.
Szerintem egy kis irigykedes belefér :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!