Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk. Mit tennétek ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Nos szóval ha megismerkednétek egy lányt, aki nagyon bejön nektek és beleszeretnétek... és kívülről nem látszana rajta, visszafogott és kedves, igazán jó lelkű lány lenne, aki szinte elvarázsol. De később kiderülne, hogy herkázik....
(bocs, tudom, kényes téma...)
2013. márc. 9. 23:49
11/22 A kérdező kommentje:
Foley: Elméleti.
És ha úgy derülne ki a herka ennél a lánynál, hogy magától le akar szokni és akkor tűnne fel? (eléggé feltűnő amikor egy herkás le akar szokni)
2013. márc. 10. 00:01
12/22 anonim válasza:
Az azért szerintem eléggé meglátszana már az elején. Valahogy megpróbálnám leszoktatni róla. De ha semmi módon sem menne, otthagynám. Ő már úgyis veszne, nem dobnám magam feleslegesen utána.
13/22 A kérdező kommentje:
Én innen élőben nem láttam még senkit, de Foley tudja, hogy orgona illatú a parfümöm.
2013. márc. 10. 00:02
14/22 anonim válasza:
Ha le akar szokni,az már jó kezdet.
15/22 anonim válasza:
Sőt most már legalább 1 másik válaszadó is tudja milyen illatú parfümöt használsz.
16/22 anonim válasza:
Azért elég valószínűtlen, hogy pont így derüljön ki, de támogatnám a leszokásban.
17/22 A kérdező kommentje:
xDDD
2013. márc. 10. 00:06
18/22 anonim válasza:
Mindenkinek vannak rossz szokásai,szenvedélyei.Ilyenkor nem elmenekülni hanem segíteni kell a lánynak,csak nehogy az legyen belőle hogy a pasit is rászoktatja :D
19/22 anonim válasza:
Meg az is lehet, hogy beadja, hogy leszokott, azt kunyerálja a pénz másra, de anyagot vesz belőle, meg eladja a bélyeggyűjteményed szerért.
20/22 anonim válasza:
Amúgy,hogy válaszoljak is:
Vele maradok ha le akar szokni és segítem is ebben,de ha nem,akkor nem maradok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!