Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk. Mit tennétek ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Nos szóval ha megismerkednétek egy lányt, aki nagyon bejön nektek és beleszeretnétek... és kívülről nem látszana rajta, visszafogott és kedves, igazán jó lelkű lány lenne, aki szinte elvarázsol. De később kiderülne, hogy herkázik....
(bocs, tudom, kényes téma...)
2013. márc. 9. 23:49
2/22 Egy Srác Asszem válasza:
hát ha nem lennék ilyen tudatlan, alulinformált suttyó és tudnám mit jelent az hogy herkázik akkor talán tudnék válaszolni :)
3/22 anonim válasza:
Nem túl egészséges dolog. Megpróbálnám ráébreszteni,
hogy hagyja ott azt a sz*rt.
4/22 A kérdező kommentje:
Nyugi Foley. :)
2013. márc. 9. 23:53
5/22 anonim válasza:
Szóval azért vagy olyan, amilyen, mert heroinozol? Máris kevésbé vagy szimpi :)
6/22 anonim válasza:
Én szinte még örülnék is. Ok még nem igazán volt dolgom herkással, magam sem próbáltam soha és nem is tervezem, de egy ilyen csaj tuti tök jófej lehet. Alternatív életet él és ez alapvetően bejön. Szóval, tudom furcsán hangzik, de jópont :)
7/22 anonim válasza:
mi az a herka? nincs kedvem goggle jó barátomat hívni, hátha alszik ilyenkor szegény, nem akarok felébreszteni.
8/22 anonim válasza:
Hogy ez is mennyi mindent megmagyarázna...
Vagy ez csak elméleti kérdés?
9/22 anonim válasza:
Mivel még nem voltam ilyen helyzetben csak feltételezgetek, de valószínűleg először megpróbálnám rávenni, hogy szokjon le, és ha ez nem sikerülne (ami lényegesen valószínűbb mint az ellenkezője) akkor továbblépnék. De azért a temetésére elmennék.
10/22 anonim válasza:
Ti amúgy itt mennyire ismeritek egymást? foley, hanna, kérdező stb. csak itt az oldalon "verödtetek össze" vagy netalántán élőben is ismeritek egymást? már régóta fúrja az oldalamat ez a kérdés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!