Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segíteni? (többi lent)
Nagyon nagy szükségem lenne most "lelki" támaszra..
Szóval az egész, úgy kezdődött, hogy megismertem egy lányt az iskolában. Eleinte csak haverkodtunk egymással, majd egyszer egy napon kicsit komolyabban "összemelegedtünk" és elcsattant egy csók. Majd akkor elmondta nekem, hogy már régóta erre a pillanatra várt..
2.5 éve voltam vele együtt! Vele volt az első szexem, az első csókom, ő volt az első igazi szerelmem..:\
Elég durván lett vége.. A szülei már a kezdetek óta nem csiptek engem, folyamatosan próbálták távol tartani tőlem a lányt. Egy hete olyan este 23.07 perckor hívott engem, nem tudhattam mit akart.. Zokogva mondta a telefonba, hogy el fognak költözni, és így nem tudnánk együtt lenni, így legyen vége.. El sem hittem. kihangosítottam a telefont, letettem az ágyra és összerogytam és sírtam..:\ Darabokra tört a szívem. Majd mikor tette volna le a telefont hallottam az anyja hangját hogy "Na megmondtad neki?"
Nagyon úgy tűnik, hogy a szülei így akartak minket szétválasztani.. Egyszerűen nem tudom feldolgozni a történteket, nincs semmi életkedvem, darabokra törtem..
Senkivel nem tudom megbeszélni ezt, a baráti köröm egyik része piál, sz*rik a világra a másik része meg a nap 24 órájában gépezik..
Szükségem lenne most olyanokra, akik tudnának nekem segíteni.. Privát üzenetben is akár.
17f
de hova költöznek, azt nem tudod
ez az élet sajnos,
miért nem bírtak Téged, mi volt a gond? N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!