Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a fontosabb? Barátnő vagy a sport?
Légyszíves olvassátok el a bővebb leírást.:)
A helyzet,hogy versenyszerűen társastáncolok.Talán a legfőbb szenvedélyem az életben.De az a helyzet,hogy a barátnőm borzasztóan féltékeny a táncpartneremre.Nem csoda mert azzal a lánnyal már 5 éve ismerjük egymást,jártunk másfél évet,és "szexbarátok" is voltunk.Mára csak barátok vagyunk,nem érzek iránta semmit,ő se irántam.De az elmúlt évek alatt nagyon jól összecsiszolódtunk mint táncpár,kiválóan érezzük egymás mozgását,ha versenyzünk mindig dobogós helyet szerzünk.
De a barátnőm egyfolytában féltékeny és ideges.Ő nem szeret táncolni,és egyfolytában arra ösztökél,hogy hagyjam abba a táncot,vagy elhagy.Egyre többet veszekszünk emiatt.
A tánc nekem nagyon fontos,nem szeretném abbahagyni,ráadásul a partneremet sem akarom cserbenhagyni.Nem lenne neki egyszerű ugyanilyen tudással rendelkező és magához illő párt találnia.
De a barátnőmet is nagyon szeretem.Sajnos a helyzet egyre mérgesedik.Lassan döntenem kell.
Szerintetek melyiket válasszam? Őszintén szólva,én a tánc felé hajlok..vagy helytelenül teszem?
22/F
#2 Nem hiszem, hogy arról lenne szó, hogy elhanyagolja a barátnőjét.
Nézd, nem teszed helytelenül, hogy a tánc felé hajolsz, hisz ez a szenvedélyed, szereted csinálni. A barátnődnek ezt el kellene fogadnia, de azzal, hogy féltékenykedik, csak maga alatt vágja fát. Ha nem képes ezt megérteni, hogy te szereted a táncot és a partnered sem akarod cserben hagyni és tényleg nem éreztek már egymás iránt semmit, akkor mielőbb lapátra kell tenni.
Nálam is ez a helyzet versenytáncos vagyok csak lányba :)
Nekem is van párom, és nagyon ellenzi hogy táncoljak, mert a táncpartnerem egy igen vonzó magas pasi és nagyon sokat vagyunk együtt és mi is jártunk előtte 2 évig, szóval jogosan féltékeny, viszont bízhatna bennem, de nem teszi.
Úgyhogy én a szakítás mellett döntöttem, nem fogom feladni az álmaimat, vágyaimat, egy olyan pasiért aki ezt semmibe veszi. Még nem szakítottam, de ezt fogom tenni, hiába hogy szeretem, de teljesen elidegenít magától! :)
Valóban nehéz helyzetben vagy és lányként nehéz most bármilyen tanácsot is adni, de azért megpróbálom, hátha hasznos lesz. :)
Egyrészt megértem a barátnődet. Hasonló helyzetben én sem tudnék eltekinteni attól, hogy jártál a táncpartnereddel és szexbarátok is voltatok. Tehát én meg tudom érteni, hogy féltékeny a barátnőd, valószínűleg én is az lennék a helyében.
Ugyanakkor azt gondolom, hogyha elég intelligens a barátnőd, akkor ezt tudjátok kezelni. És őszinte leszek, azt gondolom, ha igazán szeretne a barátnőd, nem hozna ilyen döntési kényszerbe. Ha tényleg szeret és veled szeretne lenni, miért nem próbálja meg veled rendezni ezt a dolgot, megbeszélni és túllépni azon, ami közted és a táncpartnered között volt régen?!
Abban pedig semmi furcsa nincs, hogy a táncpartnereddel teljesen összecsiszolódtatok, hiszen a versenytáncban ez nagyon fontos.
Bár megértem a lány féltékenykedését is, úgy gondolom, hogy a táncot kellene választanod. Ritka dolog, ha valaki megtalálja azt a tevékenységet, ami kikapcsolja, feltölti, amihez bármi történik tud "menekülni". Te megtaláltad ezt, szerintem ezt meg kell becsülni.. És hidd el, van még olyan lány, akit tudnál szeretni és bár lehet, hogy ő is féltékenykedne eleinte, nem állítana válaszút elé.
18/L
Félig-meddig meg tudom érteni a helyzeteteket, a párom élete a sport csak ő futó (ultrás) szerencsére nincs más lány képbe de pusztán a tényt is hogy nem én vagyok az első néha nehéz lenyelni. Ugyanakkor meg nekem is ott a karate amit szerintem senkiért nem hagynék abba.
Itt az a baj hogy a barátnőd nem bízik benned, megjegyzem szerintem jogos a félelme mert volt kapcsolatod a táncpartereddel. Abbahagyni a táncot szerintem nem kéne, de a brátnőddel valahogy meg kellene értetned hogy nem kerülhet sor megcsalásra, akkor talán nem féltékenykedne annyit. Az hogy el akar tiltani tőle elég önző dolog, fel kell nőni ahhoz hogy ezt kezelni tudja, és rohadt nagy pofáraesés neki ha mégis kavarnál a táncpartnerrel. Én mindíg támogatom a párom, és néha az edzése az együtt töltött idő rovására megy, én úgy döntöttem a kapcsolat megér ekkora áldozatot, neked is mérlegelni kell. szerintem meg lehetne oldani, úgy hogy eggyikről se kelljen lemondanod, csak figyelj oda a barátnődre, éreztesd vele hogy őt szereted a tánc meg nem a partnered miatt fontos.
nyilván féltékeny, meg is értem
ennek ellenére meg kéne benned bíznia, és ha tudja, hogy a tánc neked mennyire fontos, el kéne fogadnia
én (lányként) a helyedben a sportot "választanám", mert tudom milyen, ha fontos valakinek
de szerintem, ha normális, meg lehet beszélni a dolgot, csak üljetek le, és tényleg szánjatok rá idöt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!