Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a fontosabb? Barátnő vagy a sport?
Légyszíves olvassátok el a bővebb leírást.:)
A helyzet,hogy versenyszerűen társastáncolok.Talán a legfőbb szenvedélyem az életben.De az a helyzet,hogy a barátnőm borzasztóan féltékeny a táncpartneremre.Nem csoda mert azzal a lánnyal már 5 éve ismerjük egymást,jártunk másfél évet,és "szexbarátok" is voltunk.Mára csak barátok vagyunk,nem érzek iránta semmit,ő se irántam.De az elmúlt évek alatt nagyon jól összecsiszolódtunk mint táncpár,kiválóan érezzük egymás mozgását,ha versenyzünk mindig dobogós helyet szerzünk.
De a barátnőm egyfolytában féltékeny és ideges.Ő nem szeret táncolni,és egyfolytában arra ösztökél,hogy hagyjam abba a táncot,vagy elhagy.Egyre többet veszekszünk emiatt.
A tánc nekem nagyon fontos,nem szeretném abbahagyni,ráadásul a partneremet sem akarom cserbenhagyni.Nem lenne neki egyszerű ugyanilyen tudással rendelkező és magához illő párt találnia.
De a barátnőmet is nagyon szeretem.Sajnos a helyzet egyre mérgesedik.Lassan döntenem kell.
Szerintetek melyiket válasszam? Őszintén szólva,én a tánc felé hajlok..vagy helytelenül teszem?
22/F
Szerintem is egy kicsit,én se akarom lebeszélni semmilyen hobbijáról.
Csakhát szeretem..:(
Nem teszed helytelenül.. halgass a szívedre:)
Egyébként meg ezt írtad: De a barátnőmet IS nagyon szeretem.
A táncika.
Ne hagyd magad befolyásolni!
Ha ennyire nem tetszik neki akkor hagyd ott!
ha rám hallgatsz nem hagyod abba
én mást csináltam, amit miatta hagytam abba, nagyon kár volt
most utólag főként nagyin bánom N
Nem meglepő, ha már jártál is azzal a lánnyal és szexpartnerek is voltatok, szinte természetes, h a barátnőd így gondolja.
egyébként ezért is lenne jó házasságig várni a szexszel, mert azzal az ilyen problémákat és rengeteg más problémát is el lehetne kerülni. nem akarok ódiívatú lenni, de ha akkor nem mentetek volna el ilyen messzire, most nem lenne baj. de ugye ez a divat és le kell feküdni egymással és kapcsolaton kívül is szexelni kell, a divatot muszáj követni.
szóval mondanám, már tök mindegy, eddig kellett volna gondolkozni. most lehet, a tánc karrierednek és a barátnődnek is annyi rosszabb esetben, vagy az egyiknek. ezt te csináltad meg magadnak, te is oldjad meg. próbálnék segíteni, de tényleg nem tudom, milyen tanácsot adhatnék. így talán inkább a sport, mert így nem lesz kiegyensúlyozott kapcsolatod egyhamar, mert normális lány nem fog örülni, ha olyan táncpartnered van, akivel jártál és szexpartnerek is voltatok. én ezt férfiként mondom, nem vagyok feminista, de tökéletesen megértem a barátnőd féltékenységét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!