Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ÉRTELMES VÁLASZOKAT FELPONTOZOM. Beszeltem egy csajjal Fb-on a beszelgetes vegen azt irta hogy ". most mennem kell MAJD BESZÉLÜNK, sziia" az jelent valamit azon kivül h majd beszélünk? (lényeg lent)
Figyelt kérdés
Voltam egy koncerten amin egy csaj nagyon sokszor nézett rám amikor úgy tűnt neki h nem figyelek oda sokáig "bámult".
Én felismertem őt mert ugyanabba az ovodába jártunk (ő nem ismert fel, nagyon megvaltoztam), tehát nem hiszem hogy ez egy burkolt lerázás lenne. Ti mit gondoltok? (bocsi a hosszu irasert)
2013. márc. 9. 17:33
11/18 anonim válasza:
En amikor ilyet irok egy fiunak, akkor tenyleg mennem kell, de szeretnek meg vele beszelgetni, es varom, hogy irjon. De ez csak en vagyok. :)
12/18 anonim válasza:
Pont úgy, mint az előző. Én is akkor írom, ha lerázni sem akarom, de még nem akarok többet.
13/18 anonim válasza:
fb-on sokszor nagyon könnyű félreérteni a dolgot, nincs hangsúly stb
de ha te elsőre bejöttél a csajnak, akkor valszeg tényleg mennie kellett, és tényleg akar még veled beszélni
14/18 anonim válasza:
Kéne jelentenie bármit is azon kívül, hogy majd beszéltek?
15/18 anonim válasza:
Azt jelenti hogy jó véleménnyel van rólad mint férfiról jóképű pasinak tart :)
16/18 anonim válasza:
Nem volt ez hosszú írás szóval nem kell bocsánatot kérni. Nekem egy csomó ismerősöm úgy köszön el, hogy mennem kell majd beszélünk. Ha először beszéltetek akkor gondolom azt jelenti, hogy szimpatikus vagy neki.
17/18 anonim válasza:
Szerintem ebben még semmi hátsó szándék nincs, egyszerűen majd beszéltek valamikor, amikor ráírsz :D
18/18 anonim válasza:
Ezt a csajok tapintatos lerázásnak "használják"..:. ,,most mennem kell majd beszélünk (persze, majd csak ha én rád írok..)"
Engem partintottak le így, de azokból amiket írtál az jön le, hogy bejössz a csajnak.
Kezdeményezz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!