Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsam meg?
Megtetszett 1 csaj az iskolában,,,másik szakra jár és csk kedden és pénteken látom a folyosón.
Nemismerem őt és ő sem ismer engem.
Segitsetek kérlek titeket!..please.
Valami frappáns megszólitás kellene de nem tudom,hogy mi.
Nem akarok már az első mondattal elrontani valamit.
PLEASE!segitsetek!
kérlek titeket.
Az egyik randi könyvben olvastam, hogy a legjobb megszólítása egy idegen csajnak:
1) Elküldenél a francba? - amin a lány meglepődik, mert ez nem a leggyakoribb amit a fiúk kérnek tőlük.
2) Szerinted én b u z i nak látszom? -- erre a leggyakoribb válasz az, hogy nem.
És akkor elmesélheted, hogy:
Mert a buszon a hatalmas tömegben éreztem, hogy valaki megfogta a seggem, és mikor hátranéztem egy izmos, kopasz, fekete bőrkabátos férfi rám mosolygott.
2.válaszoló?ű: megpróbálom valamaiket.ÉSMIVAN ha igent mond a b*zis kérdésre?
.
3. válaszoló : kössz de most nem.
értem
akkor pénteken megprobálom
és megirom mi lett a vége.
csk annyi a gond h. mindig együtt van az osztálytársnőivel.
csak kicsit ideges vagyok,mert már nem egyszer szartal el az első beszélgetést és nem lett semmi vagy lekoptattak gyorsan ismertkedés után 1-2 nappal.....
ugyhogy mit kéne csinálnom amgy h. ne legyek ennyire ideges?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!