Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyenek a francia lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyenek a francia lányok?

Figyelt kérdés
2013. márc. 9. 16:48
 1/6 anonim ***** válasza:

kedvesek, van valami jellegzetes mosolyuk (pláne ha nem értik miről beszélsz:D)

van akik szabadszájúak, kicsit érdekes stílusban "kedvesek":D (barátnők lekrvázzák egymást megszólításként, aztán elmennek vattacukrot venni:D)

persze ugyanúgy változó, van aki nem ilyen, de ami észrevételem szerint közös, hogy sugárzik belőlük a jókedv és az energia:) (persze a hangulatuktól függő a mennyiség)

2013. márc. 9. 16:52
 2/6 anonim ***** válasza:
egyszer volt egy francia csajom, eszméletlenül tudott csókolni
2013. márc. 9. 16:59
 3/6 anonim ***** válasza:
26%
naigen, sajnos a csókjukról lekéstem:( de majd egy ázsiai és egy félbarna között egyszer ezt is megejtem:D
2013. márc. 9. 17:07
 4/6 anonim ***** válasza:
21%
buták
2013. márc. 9. 18:40
 5/6 anonim ***** válasza:
10%

jellemre velem kedvesek, amikor cserediák voltam, próbáltak megérteni, és nyitottak voltak :)

az ágyban fogalmam sincs, mert lány vagyok (és heteró), de van egy egész jó haverom, csak épp szexmániás, és mindenröl beszámol...neki az elsö egy francia csaj volt, és el volt töle ájulva, viszont a "többi" béna volt

azért remélem, segítettem :))

2013. márc. 9. 19:22
 6/6 anonim ***** válasza:
10%
tudnak franciázni
2013. márc. 9. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!