Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a barátom azért, mert vittem neki egy szál virágot. Most mit csináljak? :\ (meleg téma)
Gondoltam meglepem, mert nagyon szeretem. Amikor beléptem és meglátott, először csak bámult, aztán magából kikelve elkezdett kiabálni. Olyanokat vágott a fejemhez, hogy nem veszem őt komolyan, nem egyenlő félként kezelem stb.
Én meg csak ott álltam, mint egy rakás szerencsétlenség, szorongatva azt az egy szál rohadt virágot. Aztán hirtelen tudatosult bennem, hogy ma van nőnap. Megkérdeztem, hogy ez-e a baj, és mondtam hogy nyugodjon le, ez csak egy hatalmas félreértés, most jutott eszembe... De nem hallgatott rám, csak folytatta, aztán azt mondta vége.
Totál kiakadtam. Nem lehet így vége. Ez hülyeség :\
Akkora röhej az egész. Most nem mondom azt, hogy ne röhögjetek ki, mert ha úgy nézzük én is nevetek rajta, bár inkább kínomban...
Szerintetek felhívjam most, vagy menjek el megint hozzá megbeszélni? Vagy várjak holnapig, míg lenyugszik?
Előre is köszi.
Hát, kibújt a szög a zsákból...
Elmentem hozzá, miután nem reagált semmire. Mondtam neki, hogy amiket a fejemhez vágott, azoknak kb semmi értelme, mert ő is nagyon jól tudja h nem igazak. Nem válaszolt azonnal, szóval gondoltam h ezt már ő is beismerte. De aztán elkezdte, hogy azért egy része igaz a dolognak. Na, itt kerekedtek el a szemeim, és gondoltam is rátok.. illetve azokra főleg, akik írták h más is lehet a háttérben.
Előtérbe került az exem (tabu téma általában, mert barátom nem bírja; és én szakítottam, ha ez számít). Tény, hogy összefutottunk a városban. Pont, amikor a virágot is vettem. Köszöntünk egymásnak, aztán még megállított pár szóra, h hogy vagyok, mi van velem, milyen a barátommal stb. Teljesen normálisnak tűnt, mint aki csak érdeklődik. Meséltem neki, hogy elvagyunk, minden rendben van. Mosolyogva megkérdezte, hogy neki vettem-e a virágot. Mondtam, hogy igen :) Erre ő, hogy szerencsés srác..
Na igen, hát minimum egy verést megérdemelne, amiért ennyire kavarta a sz*rt. Ez délelőtt volt, én délután mentem barátomhoz. Aki addig kapott egy levelet... Tipp, hogy kitől? Elkezdett az exem "mesélni", hogy jobb ha tudja, még előző este összefutottunk és beültünk iszogatni, aztán történt egy s más. És hogy utána mennyire bűntudatom volt, szóval biztos meglepem valami aprósággal, pl virággal, mert "ilyenkor azt szoktam csinálni".
Leszakad a pofám... Így már összeállt a kép. Hogy miért vágott hirtelen olyan meglepődött fejet, meg minden.. Persze mondtam, hogy ez nem igaz, és hogy igazán elmondhatta volna, h ez a baj. Megspóroltunk volna egy csomó felesleges időt, amíg ezen agyaltunk.
Kérdezte, hogy akkor nem igaz? Igazából kicsit szarul esett, hogy pont neki hamarabb hisz, mint nekem. Utána mondta, hogy végülis jobban belegondolva igazam van, biztos csak össze akart ugrasztani minket, hiszen mi másért írt volna neki csak úgy, "jó szándékból".
Hát ja:\ Megbeszéltük a dolgot, de ahh.. akkor is rosszul esett. Persze most bújik, meg minden, hogy ne haragudjak amiért nem bízott meg bennem, csak hirtelen minden annyira klappolt, hogy kiakadt...
Amúgy erősen gondolkodom rajta, hogy meglátogatom a volt barátom, hogy beolvassak neki, de minimum egy szép hangvételű levelet megérdemelne.
Vélemények? :|
Az.. -.-" Azóta van pár vállalkozó szellemű ismerősöm, aki szívesen megleckéztetné :)
Amúgy barátom és én 20 (de ő a fiatalabb:), exem 21.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!