Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a barátom azért, mert vittem neki egy szál virágot. Most mit csináljak? :\ (meleg téma)
Gondoltam meglepem, mert nagyon szeretem. Amikor beléptem és meglátott, először csak bámult, aztán magából kikelve elkezdett kiabálni. Olyanokat vágott a fejemhez, hogy nem veszem őt komolyan, nem egyenlő félként kezelem stb.
Én meg csak ott álltam, mint egy rakás szerencsétlenség, szorongatva azt az egy szál rohadt virágot. Aztán hirtelen tudatosult bennem, hogy ma van nőnap. Megkérdeztem, hogy ez-e a baj, és mondtam hogy nyugodjon le, ez csak egy hatalmas félreértés, most jutott eszembe... De nem hallgatott rám, csak folytatta, aztán azt mondta vége.
Totál kiakadtam. Nem lehet így vége. Ez hülyeség :\
Akkora röhej az egész. Most nem mondom azt, hogy ne röhögjetek ki, mert ha úgy nézzük én is nevetek rajta, bár inkább kínomban...
Szerintetek felhívjam most, vagy menjek el megint hozzá megbeszélni? Vagy várjak holnapig, míg lenyugszik?
Előre is köszi.
Szerintem jól pofozd fel, és mondd meg, hogy most örüljön, hogy nem lányként kezelted.
De halál komolyan, nem szemétségből mondom. :D Nehogy már egy ilyen hülyeség miatt menjen tönkre egy kapcsolat... Mondjuk azzal is egyetértek, hogy valószínűleg van sajnos valami más a háttérben.
3 hét múlva lesz/lenne egy éve :) Amúgy máskor is leptem már meg apróságokkal, és örült neki mindig. Igaz, virággal még nem, de nem hittem volna, hogy ennyire kiakad rajta.
De akkor mégis mi lehet még a háttérben?! Na de majd kiderül.. remélem :\ Megcsörgettem egyszer, de nem mutatott különösebb életjelet, szóval holnap betámadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!