Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves lány és 21 éves fiú között nagy a korkülönbség?
Figyelt kérdés
Azt mondják érettebb vagyok a koromnál, de ez mégis ilyesztő szám :| Szerintetek? (15/L)2009. szept. 13. 14:54
1/6 anonim válasza:
Én ha 21éves lennék nem kéne egy 15 éves lány
F
4/6 anonim válasza:
szerintem igen...bocsi.
de nagyon ritka az olyasmi, mikor tényleg szerelmes a 21 éves fiú a 15 éves lányba. kicsit mások az igényeitek, a világszemléletetek. te még egy kislány vagy (bocsánat, nem akarlak megbántani, csak hát hozzá képest az vagy), ő meg már egy (majdnem) felnőtt férfi.
egyébként: iJesztő.
5/6 anonim válasza:
Igen, de ez senki nem fog visszatartani, de azért gondold végig sokszor
6/6 anonim válasza:
Jézusom mi ez...
21éves fiúnak miért kéne egy 15éves lány...mégha a lány érettebb is a koránál...a csávó olyan béna hogy a saját korosztályából nem talál csajokat ezért ráveti amgát a kicsikre..
te meg godnolkozz...15éves vagy,keress fiatalabb srácot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!