Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van köztetek biztiőr vagy rendőr?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van köztetek biztiőr vagy rendőr?

Figyelt kérdés

2013. márc. 8. 00:11
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Mért melyik chaten lógnak leginkább?
2013. márc. 8. 01:11
 12/19 anonim ***** válasza:
a biztiőrök egy része (a parasztabbik fajta - elnézést, de kikívánkozott, mert bárdolatlan estét tartok) utánuk megy. a rendőrök nem igazán.
2013. márc. 8. 01:28
 13/19 Picúr/Pom-pom nélkül/ ***** válasza:
Szerintem van olyan rendőr is,aki utána/odamegy.
2013. márc. 8. 04:03
 14/19 anonim ***** válasza:

Én mint biztonsági őr, nem fogok alaptalanul odamenni egy lányhoz ha csak szimplán tetszik. Munkaidőben nem lehet ezt csinálni. Munkaidőn kívül alap, de ez nem olyan munka ahol ezt meg lehetne tenni ahogy a rendőr sem teheti meg csak mert tetszik neki egy lány,bár nekik pl jogukban van igazoltatni őt.

21/F

2013. márc. 8. 13:26
 15/19 A kérdező kommentje:
Pedig hozzám Ő odajött,és kérdezett valami aranyosat!Szupi!Attól függ,hol dolgozik valaki,nem?
2013. márc. 8. 15:59
 16/19 anonim ***** válasza:
nem csak attól függ, h hol dolgozik. édes jóistenem, ennyire rá vagy izgulva a rendőrökre és biztonsági őrőkre. az valami hatalom-fétis? csak mert egyébként egyiküknek sincs olyan hatalma, mint amit te belelátsz
2013. márc. 8. 16:07
 17/19 A kérdező kommentje:
Rendőrök nem is kellenének,csak úgy beírtam a kérdésbe azt is!Az a helyzet,hogy tetszett egy biztonsági őr pasi...
2013. márc. 8. 18:03
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem csípem én őket,csak ezt az egyet!!!
2013. márc. 8. 18:06
 19/19 A kérdező kommentje:
És nem nagy kopasz állat,vagy ilyesmi,hanem cuki de nagyon!És ezt jó későn vettem észre,pedig ott volt
2013. márc. 8. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!