Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak miért nem képesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért nem képesek elismerni, ha egy másik férfi jól néz ki?

Figyelt kérdés

Mi nők nyíltan véleményt alkotunk egyásról anélkül, hogy leszbik lennénk esetleg.

Viszont, ha egy férfit kérdezünk meg, hogy hogy néz ki XY, akkor arra 99 %-ban az a válasz, hogy "nem tudom, nem vagyok bu.zi".

2013. márc. 7. 23:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a kérdés eléggé alaptalan. Mármint miért kéne egy férfinak azt megítélni, hogy egy másik hogyan néz ki? Az ő dolga? Neki kell tetszenie? Ha hetero, akkor nem.

Én leszbikusként nem tudom megítélni a férfiakat. 90%-uk ugyan úgy néz ki számomra és semmi nincs benne, ami miatt ne felejteném el hamar. A 10% kilóg a sorból és őket még én is észreveszem, de nem vonzalommal gondolok rájuk se.

2013. márc. 8. 00:14
 22/24 anonim ***** válasza:

Nagyjából fel tudom mérni az "erőviszonyokat", de kinyilvánítani nem fogom, mert elég hülyén jönne ki. Nagyon ritka az, ha egy férfi megdícsér egy másikat-pont emiatt-és azt is általában óvatosan teszi, pl.: "Ja, ad magára, meg jó a testalkata, ezért bejön a csajoknak!"-valami hasonló dícséretet mond.

Egyszer én is kerültem vicces helyzetbe, amikor társasággal néztük az Egy ágyban az ellenséggel-t. A film végén Julia Roberts férje jól megveri a nő új barátját, mire én elszóltam magam: "A jó pasi mindig gyengébb, mint a rossz, hogy izgalmasabb legyen a film!"

Erre kitört a röhögés, azóta is cukkolnak vele néha.

2013. márc. 8. 00:37
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez azzal lehet összefüggésben, hogy nők elég alaposan megfigyelnek mindent - nem csak más nőket, férfiakat is. Aki próbált már pl. képet, plakátot feltenni úgy, hogy közben egy nő nézi, vízszintes-e, az tudja, miről beszélek.

A férfiaknál pedig közhely, hogy nehezen vesszük észre az új sminket, ékszereket, frizurát is, pedig ezek nőkön vannak :P

Nők tehát képesek ilyen apróságokat észrevenni egymáson, és így véleményt alkotni, férfiak szerintem emg inkább azt veszik észre, ami kell a párkereséshez (másodlagos nemi jellegek, esetleg egy szép arc) tehát másik férfin nem sok látnivaló van :)

És a kérdés annyiban rossz, hogy én pl. nem csak azt nem "ismerem el" (ez sem jó szó, mert olyan, mintha kamuznék ezzel), hogy valaki jól néz ki, hanem azt sem, ha nem néz ki jól.

22/F

2013. márc. 8. 08:13
 24/24 anonim ***** válasza:

A nők alapvetően sokkal intimebb viszonyban vannak egymással, mint a férfiak, akik elsősorban vetélytársat látnak a másikban. Ha egy férfi elismeri, hogy a másik jól néz ki, azzal máris alárendelte magát.

Egyébként ez is érettség kérdése, a bu­zizás is előbb-utóbb lekopik az emberről.

2013. márc. 8. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!