Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért nem képesek elismerni, ha egy másik férfi jól néz ki?
Mi nők nyíltan véleményt alkotunk egyásról anélkül, hogy leszbik lennénk esetleg.
Viszont, ha egy férfit kérdezünk meg, hogy hogy néz ki XY, akkor arra 99 %-ban az a válasz, hogy "nem tudom, nem vagyok bu.zi".
10! egy b.uzi tud a nőről is alkotni véleményt, hidd el
én találkoztam már olyan férfival aki tudott a másikról véleményt alkotni és nem b.uzi N
akkor te és én egy másik dimenzióban élünk! a lányok folyamatosan egymást szarozzák, ócsárolják úgy ahogy a csövön kifér, mi férfiak pedig elismerjük ha valaki jóképű illetve jobban néz ki mint mi! ha egy lánynál egy másik szebb akkor a másik csaj már ku*rva!
pont a múlt héten fordult elő, hogy a csaj elkezdte ócsárolni előttem a másikat, hogy így-úgy .... közbe meg nem, csak szebb!
Engem férfiként egyáltalán nem érdekel, hogy néz ki egy másik....
Ennyi!
ez engem is érdekelne :D
10-es értem amit mondasz és logikus, de nem "méritek fel a konkurenciát"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!