Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak miért nem képesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért nem képesek elismerni, ha egy másik férfi jól néz ki?

Figyelt kérdés

Mi nők nyíltan véleményt alkotunk egyásról anélkül, hogy leszbik lennénk esetleg.

Viszont, ha egy férfit kérdezünk meg, hogy hogy néz ki XY, akkor arra 99 %-ban az a válasz, hogy "nem tudom, nem vagyok bu.zi".

2013. márc. 7. 23:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
8-as, egy teljesen anonim személynek? Azt sem tudom, ki vagy, mi vagy, mennyi idős vagy, ismersz-e...
2013. márc. 7. 23:26
 12/24 anonim ***** válasza:
sztem nálunk is így van..
 13/24 anonim ***** válasza:
Amúgy mellesleg megjegyzem, mi férfiak sokkal inkább dominánsabb életet élünk, mint ti lányok. Mi egymással versengünk, mégha a legjobb barátunkról van is szó. Ezért nem szokás nálunk a dícséret. Főleg azokat szóljuk ki akikről valóban azt gondoljuk, hogy nem néz ki rosszul! :D
 14/24 anonim ***** válasza:

10! egy b.uzi tud a nőről is alkotni véleményt, hidd el

én találkoztam már olyan férfival aki tudott a másikról véleményt alkotni és nem b.uzi N

2013. márc. 7. 23:35
 15/24 anonim ***** válasza:

akkor te és én egy másik dimenzióban élünk! a lányok folyamatosan egymást szarozzák, ócsárolják úgy ahogy a csövön kifér, mi férfiak pedig elismerjük ha valaki jóképű illetve jobban néz ki mint mi! ha egy lánynál egy másik szebb akkor a másik csaj már ku*rva!

pont a múlt héten fordult elő, hogy a csaj elkezdte ócsárolni előttem a másikat, hogy így-úgy .... közbe meg nem, csak szebb!

2013. márc. 7. 23:42
 16/24 LeftBehind ***** válasza:
100%
Én még egy nőről is csak úgy tudok nyilatkozni,hogy tetszik vagy nem tetszik....fogalmam sincs,hogy másoknak mégis mi lehet róla a véleménye. Egy másik férfiról meg miért is kéne pont nekem véleményt alkotni? Nézd meg te,ha annyira érdekel.
2013. márc. 7. 23:43
 17/24 anonim ***** válasza:
én elismerem..
2013. márc. 7. 23:45
 18/24 anonim ***** válasza:
Nekem minden nőről és férfiról van véleményem, de gyakran előfordul, hogy az nem egyezik a közízléssel. Van modell vagy színésznő, akitől a férfiak ájuldoznak, de nekem teljesen átlagos. Vagy modellek, akik a szememben kimondottan csúnyák.
2013. márc. 7. 23:46
 19/24 anonim ***** válasza:

Engem férfiként egyáltalán nem érdekel, hogy néz ki egy másik....

Ennyi!

2013. márc. 7. 23:55
 20/24 anonim ***** válasza:

ez engem is érdekelne :D

10-es értem amit mondasz és logikus, de nem "méritek fel a konkurenciát"?

2013. márc. 8. 00:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!