Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Össze szeretnék jönni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tittu000 kérdése:

Össze szeretnék jönni egy lánnyal, de nem jut eszembe semmi jó szöveg. A "járunk" meg túl béna ehhez. Mit mondjak? F/16

Figyelt kérdés
2013. márc. 6. 18:09
 1/9 anonim ***** válasza:
"Szia xy, már elég régóta el szeretnék mondani neked egy fontos dolgot. Szerelmes vagyok beléd."
2013. márc. 6. 18:11
 2/9 anonim ***** válasza:
a "leszel a barátnőm?" még nem jutott eszedbe?
2013. márc. 6. 18:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Jajj hagyjátok már ezeket sablon szövegetket.

Ha akarzs tőle valamit kezdj el vele beszélgetni,lássa,hogy érdeklődsz iránta...

2013. márc. 6. 18:17
 4/9 A kérdező kommentje:

Ezaz! Ezek ne sablonosak kicsit?

Amúgy meg érdeklődök eléggé, mert már volt pár randink, szóval nem ezen parázok...

2013. márc. 6. 18:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Sosem értettem hogy egyesek mit feszengenek ezen a járásos témán, beszéljetek minél többet, sétálgassatok, aztán lesz ami lesz, mond meg neki hogy egy nagyon szép szimpatikus lánynak tartod, és onnantól már csak vágni fogja a szitut.
2013. márc. 6. 18:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha már randizgattok, csókold meg. Nem feltétlenül fontos kimondani, kimutatni is lehet. Aztán majd úgyis megbeszélitek.
2013. márc. 6. 18:37
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Énis amondó vagyok, hogy tegyetek valamit, ne kimondjátok. Gondolj csak bele. Kimondod hogy járni akarsz vele, ő is akar. És onnantól? Megcsókolod? Szerintem az annyira mű szitu már
2013. márc. 6. 19:10
 8/9 anonim ***** válasza:
emlékszem mikor én kérdeztem meg a barátnőmet. mikor rátértem, hirtelen elkezdtem remegni meg kicsit dadogtam, és nem találtam a szavakat, így kb annyit nyögtem ki hogy "mi lenne ha megpróbálnánk együtt?" és ő megörült neki és kb a nyakamba ugrott. Igennek vettem :D
2013. márc. 6. 19:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát az én pasim aki már mostanra a férjem :) haverok voltunk és egymásnál aludtunk aztán este ölelkezve aludtunk el kis kifli nagy kiflibe és kinyögte hogy járunk én meg csak annyit mondtam rá hogy nekem jó. Másnap kicsit gázos volt ráadásul tökre nem tetszett de gondoltam próba cseresznye és azóta is együtt vagyunk :) The End
2013. márc. 6. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!