Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kerülhetnék hozzá közelebb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kerülhetnék hozzá közelebb?

Figyelt kérdés

Még csak egy hete ismertem meg a srácot, akibe azóta teljesen belezúgtam. Úgy néz ki, én is bejövök neki.:) Csak az a baj, hogy túl lassan halad minden, túl keveset beszélünk, túl kevés dolog történik velünk, stb.:D Mikor találkozunk (a buszon), mindig csak 10-20 percet beszélgetünk - azt is úgy, hogy közben a haverjaival is foglalkozik, mert ők is ott vannak... Már volt olyan, hogy megfogta a kezemet egy kisebb ürüggyel, meg megkérdezte már azt is, hogy van-e pasim (nincs), de semmi több. Azt szeretném, hogy történjen már köztünk valami, mert így alig látom, és mikor nincs mellettem, akkor nagyon hiányzik.:( Folyton csak rá gondolok, és ez így nem jó, mert nem hívhatom fel akárhányszor hallani szeretném a hangját (nem is tudom a számát), és nem talizgatunk naponta.:( Mit csináljak, hogy lépjünk egyről a kettőre?

16/L

2009. szept. 12. 23:13
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
Add meg neki a számod valami átlátszó ürüggyel és várj.(de tényleg átlátszó legyen ám)
2009. szept. 12. 23:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Jó ötlet.:) De milyen átlátszó ürügyre gondolsz?:D
2009. szept. 12. 23:22
 3/7 anonim ***** válasza:
29%

Nem tudom, de mindegy is, épp azért legyen átlátszó hogy akkor is levágja a szitut ha nagyon muja.

Mondjuk kérd meg hogy csörgessen meg, mert nem találod a telefonod. Aztán: Jéé, hát nem itt volt a zsebemben? Mindegy azért máskor is hívhatsz, nem harapok.

2009. szept. 12. 23:41
 4/7 anonim ***** válasza:
18%

Kétlem, hogy olyan nagyon jó ürüggyel meg tudod szerezni a számát. Hasra ütésre valami olyasmi jutott eszembe, hogy keress valami közös érdeklődési/teljesítési pontot. Csak mondok egy nálam volt példát: egy lány megtetszett, és azzal az ürüggyel kértem el a számát, hogy ő letette a nyelvvizsgát és nem tudna e segíteni a felkészülésben, illetve megosztani a tapasztalatait. Szóval ha találsz hasonlót, akkor sima.

Mondjuk nekem elég homályos, hogy ha annyi mersz van benne, hogy beszélgessen veled, akkor miért nem hív el. Kicsit gyenge lábakon áll ez így..

Sárky

2009. szept. 12. 23:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Mondjad meg neki, hogy mit akarsz tőle! A hátam borsódzik az ilyenektől. Ha mulya, az azért van, mert nem viselkedsz vele egyértelműen. Ez minden nőben közös, hogy imádják elbátortalanítani a férfit, utána meg sírnak, hogy mit tegyenek.

Egyszerű. Amikor legközelebb találkozol vele, megmondod neki kerekperec, hogy mit akarsz tőle.

2009. szept. 13. 00:00
 6/7 anonim ***** válasza:

"megfogta a kezemet egy kisebb ürüggyel, meg megkérdezte már azt is, hogy van-e pasim"

Kétlem hogy nehéz dolgod lenne, nyilván tetszel neki.

Amúgy meg nekem a hátam borsódzik a mulyáktól (valóban ly bocsi) akik a nőket hibáztatják a saját töketlenségükért. Ezt a játékot már a kőkorban is így játszották, igenis része, hogy a pasi megmutassa hogy ő az alfa hím, hogy van önbizalma, mer kezdeményezni, nem fél az elutasítástól, mert legfeljebb lesz másik, nem döntésképtelen, el tudja dönteni hova hívja randizni. Ezt mind csakis így lehet. Ezért írtam hogy add meg neki a számod és várj, nem pedig azt hogy vegyél neki virágot és hívd el randizni. AZ NEM A TE DOLGOD.

2009. szept. 13. 00:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, teljesen egyetértek veled.:)
2009. szept. 13. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!