Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ezek alapján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezek alapján lehet, hogy mégsem vagyok olyan ronda fiú és reménytelen a lányoknál?

Figyelt kérdés
Sikerült végre sok-sok magányos évnyi,próbálkozásokkal, kudarcokkal teli, de hiábavaló akció után elérnem, hogy végre egy csúnyácska arcú, de testre nem rossz csaj leszopjon és smároltam is vele. Először nem akarta, de végül sikerült rávennem és megtette. Sajnos szexelni még nem akart, mert szűz állítása szerint.
2013. márc. 6. 12:24
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Gratulálok. te nem ronda vagy hanem idióta. Erre vagy büszke???? Szegény lány.
2013. márc. 6. 12:26
 2/8 anonim ***** válasza:
kit érdekel ? xD ehányom magam nem férfi volt az aki lepipált ?
2013. márc. 6. 12:26
 3/8 anonim ***** válasza:

Elértél valamit! (fanfárok zengenek)

Már boldogan halhatsz meg, egy teljes életet követően :D

Tráá ráá ráá rár árárá

2013. márc. 6. 12:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet :)
2013. márc. 6. 12:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Remélem nem fogod eldobni, mint egy darab rongyot, mert akkor nem érsz többet egy szardarabnál.
2013. márc. 6. 12:48
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem ő dobott el engem, én járni akartam vele, mert rendes lánynak tűnt csúnya külseje ellenére, de ő csak barátnak akart végül.
2013. márc. 6. 13:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez most kérdés, vagy eljöttél ide dicsekedni?
2013. márc. 6. 14:33
 8/8 anonim ***** válasza:
nem lehet,hogy azért nem kellesz senkinek,mert egy faszarc vagy ? csak tipp
2013. márc. 7. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!