Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar minden 13/14 éves GYEREK szexuális kapcsolatot kialakítani?
Én is 21 vagyok,az én időmben 16 évesen volt elveszíteni a "divat"...
Unokahugom már 14 évesen,pedig csak 3 év van köztünk:)ÉS így szépen megyünk lefelé...
Nagyon de nagyon nem egészséges ez,a gyereke túl hamar akarnak felnőni,ami nagyon de nagyon nem jó:(
14 éves vagyok.
a barátom 17.
Nemi életet élünk,de tudunk mindent a védekezésről és nagyon odafigyelünk.
nagyon szeretjük egymást.
szüleink tudnak róla és nem zavarja őket.
:D
jah és hozzá tenném még az is hogy nem akartam egyáltalán.
csak úgy jött:D
és nem érzem magam nagyobbnak tőle.
nem akarok felnőni.
és nagyon nem rzem magam felnőttnek,
csak érettnek az ilyen dolgokhoz:)
Miért, mert beindulnak a hormonok és hajtja őket a kiváncsiság. de ettől még nem szexel minden 13/14 éves.
Engem is érdekelt a dolog 14 évesen, de inkább csak elméleti, nem pedig gyakorlati szinten. 17 évesen vesztettem el(szerlemből), de nem terveztük, csak úgy megtörtént, ő lett a férjem.24/L
Én 13 vagyok,engem is nagyon érdekel,meg minden,de tudom hogy még télleg nem vagyok rá felkészülve,és én is csak 3-4 év múlva akarok lefeküdni a jövő beli pasimmal.És nem úgy ha nem lessz pasim akkor egyéjszakás kalandal fogom elveszíteni...És nem igaz hogy minden 13/14 éves szexuális kapcsolatot akar már ilyenkor élni.Nem kellene mindenkit egy kalap alá venni,erre itt egy élő pl.én.:)Amugy meg még szép hogy ebben a korban mindenkit érdekel a szerelem,szex,meg egyéb ilyen felnőttes dolgok.Nem?Mikor ti ennyik voltatok,nem érdekelt hogy mi az?De gondolom hogy a tinik 80%nem akar,a maradák 20%meg látja otthan a szülőktől,vagy nem figyelnek rá sokat!
13/L
Valaki azt mondta korábban, hogy média. én azt mondom, hogy a média kb 30 %ban hibás. mondjuk 5%ban az iskola és 65%ban a szülö.
A szülő aki engedi. ez leggyakrabban anyuci, aki a pici lányán akarja kiéli az elvesztett fiatalságát, amit a korai házasság miatt (17-19 éves korában) elvesztett. Úgy gondolja, hogy a lánya ne járjon így élje ki magát, öltözködjön divatosan/ "ribisen", mert ezek inkább ribik mint qrvák maradjunk ennyiben.
Apuci meg rossz esetben vállalkozó, dolgozik estig, kimarad a lánya életéből, jobb esetben pedig elvált anyutól és bár szeretne tenni a dolog ellen, nagyon nem tud a lányára hatni, mert amit anyu mond/csinál/megenged az szent és sérthetetlen.
Szóval én a szülöt okolom. egy 13-14 éves lányt lehetne fegyelmezni: 7-8 órára hazaérni (hétvégén max. 9re), oda kell figyelni mit nézeget interneten (erre jó az előzmények), este/délután be lehet ülni a gyerekhez a szobába beszélgetni, meg lehet vele osztani a nézeteket, elmagyarázni neki a dolgokat, mi hogy működik az életben.
azért egy 14 évest semmiképp nem lehet felnőttnek nevezni, még ha ő tényleg úgy is érzi magát. én is azt hittem ennyi idősen, hogy hű de érett vagyok, tudok mindent a világról, aztán elkerültem egyetemre és hirtelen kitágult a világ, megismertem a mindennapok problémáit: ügyintézés, emberi kapcsolatok, pénz értéke, munka jelentőssége, szóval ilyenek. Sőt azt hiszem még most sem tudok mindent az életről, vagy a szexről.
Kicsit terjengős lett, de kiírtam magamból a gondolataimat. :)
22F
nem csak a böngészőben van előzmények opció...
külön progi, temporary internet files, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!