Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálhatja ezt egy fiú?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálhatja ezt egy fiú?

Figyelt kérdés
Nem képes eljönni hozzám, nem küzd azért, hogy lásson. De 5 perc múlva - ezek után - felhí, hogy gitározzon nekem.
2013. márc. 5. 22:02
 1/9 anonim ***** válasza:
meggondolta, rájött, hogy így nem lehet bánni egy nővel
2013. márc. 5. 22:03
 2/9 Pretty Ballerina ***** válasza:
Bocsi, de téged ismerve meg kell kérdeznem, hogy ez a kérdés most igaz?
2013. márc. 5. 22:04
 3/9 anonim ***** válasza:

Dobd azt a pasit. Éretlen, fiatalnak tűnik. Jobbat érdemelsz, olyat aki odafigyel rád!!!!!

hidd el még vannak ilyenek....

2013. márc. 5. 22:06
 4/9 anonim ***** válasza:
küzdj érte te :)
2013. márc. 5. 22:06
 5/9 A kérdező kommentje:
igaz, igaz.
2013. márc. 5. 22:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Szeret gitározni azért.
2013. márc. 5. 22:15
 7/9 A kérdező kommentje:

Ó, ha olyan könnyű volna elfelejteni! El tudjátok képzelni, micsoda kötelék alakult ki így, ha olyan ő, aki a távolból gitározik ha rosszkedvű vagyok, és olyan mint egy dzsinn, egy pillanat ha kéred, megteszi. Aztán mégsem tesz erőfeszítést, hogy láthasson, engem meg leporol ha én ajánlkozom fel és bénító létbizonytalanságban tart - fogalmam sincs mikor láthatom újra.

Nagyon szeretem őt, de úgy érzem ez nem fer. Oly sokat adott, törődött velem... És ez az egész olyan, mint a legintenzívebb romantikus regény, ami már szinte valószerűtlenül "virágillatú", de eközben ez egy be nem teljesült boldogság. Én pedig csak remélek, és bízom benne és a jövőben.

Most ő csak egy szellem, és tényleg nagyon köszönöm neki a bókjait, meg a kedvességét, az összes szép szavát, és a gitárját, de - egy idő után mindez hitelét veszti... Értitek...

Nem lehet vele táncolni, nem lehet becsalni a szobámba úgy, hogy a szüleim ne tudják meg, nem lehet pizsamában vagy hálóingben lenni vele, nevetni és fagyit enni az ágyunkban késő éjjel. Én ezekre vágyom igazán.

2013. márc. 5. 22:32
 8/9 A kérdező kommentje:
No, de mit szóltok?
2013. márc. 5. 23:05
 9/9 anonim válasza:
ember neked írónak kéne menni :9 am fullra mint a koreai doramákban hideg,hűvös pasi és egy bolond lány :) bár a pasi hűvösen viselkedik a lány iránt még is sokmindent érez csak fél kimutatni és inkább a könnyebb utat választja bár mindig a lányra gondol, és néha néha mikor már nagyon hiányzik neki keres valami ürügyet amivel találkozhat a lánnyal :)
2013. márc. 6. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!