Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elviselni egy hangulat ingadozásos fiút?
Én tényleg nagyon szeretem őt. De van ami nyomaszt. Én... A jelenben élek, értitek? Nem tudom folyamatosan magammal hurcolni a múlt kövét... A közelmúlt kövét sem. Még ha az a kő lágy és édes, akkor sem... Csak a jelen, a most létezik. És ámbár egy hete szerelem és szeretet halmát borította reám, ami oly édes volt mint lédús barack húsa... Az érzelmeim tartóoszlopai túl gyöngék ahhoz, hogy kitartsanak, ha egy hét múltával szeretetteliségből zárkózatos homály lesz. Hűvös, hideg, és zárt. Ez talán nem jelenti azt, hogy kevésbé szeretne... De ilyenkor hátat fordít az érzelmek és vágyak birodalmának, így hát nekem is. És olykor megbánt, sebet ejt.
Hogy aztán a következő héten újra felvirradjon a lelke és újra szeressen őrjöngve, szóval, kitárulkozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!