Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretnék szerelmes lenni?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem szeretnék kapcsolatot pedig mindenki még az anyámék is ezzel piszkálnakMindig kérdezik , hogy miért nincsen barátom vagy miért nem akarok szerelmes lenni.Én pedig nem tudom az okát.17/L2009. szept. 12. 18:57
1/10 anonim 

válasza:

mert tudod, hogy abból semmi jó nem sülne ki.
és igazad van. :)
F/24
2/10 anonim 

válasza:

szia. ha szeretnéd, én szívesen beszélgetek veled kötöttség nélkül. akkor írj privit.
17/f
3/10 anonim 

válasza:

mert még nem találtad meg az igazit :)
4/10 anonim 

válasza:

Mert félsz a csalódástól, attól,hogy kihasználnak, hogy korlátozni fog a szabadságodban és, hogy ez egy nagy változás lenne az eddigi életedben.
5/10 anonim 

válasza:

Az miért baj, ha tudod, hogy mit akarsz vagy éppen azt, hogy mit nem szeretnél? Azt érezni fogod úgy is amikor majd változtatni akarsz ezen...
6/10 anonim 

válasza:

Én is felhagytam a szerelemmel, sok csalódás ért ezügyben, és már elegem lett, hogy max 2. lehetek. Így már nem akarok az lenni. 18/F
7/10 anonim 

válasza:

Talán, csak rossz helyen keresitek :)
8/10 anonim 

válasza:

Én sem szeretnék az lenni, de sajnos nem tudom vissza csinálni. Ez van. Ritka sz@r érzés amikor szeretsz valakit, ő meg nem, vagy fordítva.
10/10 anonim 

válasza:

azért nem mert (végre valaki!) normális vagy!:D én is így gondolom és sztem semmi baj nincs vele! (hajrá apáca-életXD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!