Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, bejönnek nektek a sovány fiúk? (nem csont sovány, csak soványabb mint az átlagos)
igen. de akármennyire is bejönne a srác az alap adottságai alapján, ha nincs megelégedve magával és ez látszik rajta, nincs önbizalma, akkor az mindenképpen ront az esélyein. szóval kérdező, ezt az önbizalomhiányos hozzáállást felejtsd el amilyen gyorsan csak tudod. vagy ha neked így semmiképp nem megy, akkor csinálj valamit hogy jólérezd magad a bőrödben, járj edzeni vagy bármi. mert ha neked netán az a tapasztalatod hogy nem jösz be a lányoknak, és ezt arra fogod hogy a soványságod miatt van, akkor jónagyot tévedsz.
20/L
Szia!
Az én párom is vékony, eléggé. Igazából nem zavar. Persze örülnék neki, ha egy picit hízna, vastagabb lenne... Ő is ezt szeretné. Persze rengeteget eszik, de mivel nem edz így nem fog meghízni egyhamar. A családjában a férfiak többsége akkor hízott, meg mikor megházasodtak! :D Remélem nálunk ez hamarabb bekövetkezik :D
Sokszor gondolkodott rajta, hogy el kellene mennie edzeni, de valamiért sosem jut el odáig. Az önbizalmával meg egyáltalán nincs probléma, néha még túlzottan is egoista! :D:D
20/L
Quenne
Szia!
Szerintem legfontosabb az eredetiség, a saját stílus és a kisugárzás.
Nekem soha nem tetszettek a vékony férfiak, aztán találkoztam eggyel, aki teljesen levett a lábamról a lehengerlő udvarlási technikájával és azóta szeretem a sovány fiúkat is. :)
Nekem NAGYON nem jönnek be. Az nem túl férfias...
Ami tetszik, az a magas, széles vállú, izmos, erőteljes, vagy akár esetenként mackós típus.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!