Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, bejönnek nektek a sovány fiúk? (nem csont sovány, csak soványabb mint az átlagos)
Nekem nem jönnek be a sovány fiúk.
Inkább az izmos, erős férfiak tetszenek, nem a túlságosan kigyúrtak, s nem a mackósak, hanem az arany középút.
Az ilyen férfiak biztonságérzetet adnak, és igazán nőnek tudom magam érezni mellettük.
Persze nem kell velem egyetérteni...
21/L
Reaper te aztán igazi netharcos vagy :D
Büszke lehetsz magadra..
Itt a durva. Reaper-nek üzenem :)
Annak ellenére,hogy neked lehet,hogy nagyon "kemény" tested van ,de agyilag hülye vagy. És ez meg lehet fontosabb mint egy test :) Amúgy érdekes módon ,hogy itt tolod,hogy te kiket ennél meg reggelire, thai-box-ra járok és úgy átlagban legelőbb a nagydarab "férfiak" fáradnak ki ,és nyavajognak,hogyha olyan helyre ütsz nekik... Meg szar ha begörcsöl az izom... Meg lassúak is. És egy egészséges 70kg-os gyerek is kiüthet egy 100 kg-osat bőven hidd el :) Volt már rá példa edzésen,hogy egy csak kapott fel egy 20kg-al nehezebb gyereket és odavágta... Szóval hidd el,hogy ha egy vékonyabb gyerek tud valamit ,akkor igen is meg tudja védeni a barátnőjét.
Én sem vagyok nagy darab ,egy teljesen átlagos vagyok. 174 és 60 kg ... sőt még soványnak is lehet mondani... De most attól ,hogy a neten nagy a pofád ,attól még nem leszel nagyobb...
Ja és igen ,szóval nem vagyok valami nagy darab ,de van egy nagyon szép (nekem a legszebb :) ) barátnőm és nagyon jól meg vagyok vele. És tudom hogy azért szeret aki vagyok és nem pedig azért mert ekkora a hátam, vagy akkora a hátam... Tudod egy lélek többet számít mint egy test. A szépség elmúlik és akkor már csak az marad. De az anyagias embereek sosem értik meg mi az az igazi boldogság... csak áltatják magukat.
A kérdezőnek meg üzenem, hogy nem minden lánynak számít az ,hogy mekkorák az izmaid. Jó ha sportolsz valamit ,még ha nem is tudsz hízni ,de javul az állóképességed. És hidd el, hogy ezzel nem lesz kevesebb esélyes. Sőt ha találsz egy lányt ,akkor tudhatod ,hogy azért van veled, amilyen Te vagy :) Sok sikert :)
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:33
Az, hogy hülye vagyok, maradjon köztünk, jó? Nem szeretném, ha a thai-boxos testeddel itt összetörnéd az egómat...:D
Mellesleg lesz@rom, hogy te hova minek jársz, a te dolgod, kegyetlenül nem tud érdekelni, és nem úgy vettem észre, hogy a fiatalok nagy része akármilyen küzdősportot vívna, már boccsa...
Nem szoktam sírni, ide is jár pár személyes ismerősöm, hidd el, nem csak itt "nagy a pofám". Mellesleg ez csak a stílusom, nem akarok nagyobb lenni, mint ami valójában. De amúgy neked is nagy a pofád, ha már így nekemállsz a thai-boxoddal, hogy én hülye vagyok, de te nem, mert engem lehülyézel... Amúgy sem vagyok nagydarab.
-ReapeR-23/F
Én úgy vettem észre hogy nem, mert én elég sovány vagyok és akárhogy is próbálok hízni nem megy. Szerintem kinevetnének ha így elmennék a konditerembe.
Azért örülök hogy van olyan akinek nem csak az izomkolosszusok jönnek be:)
Reapernek:
Én nem vagyok sokra a thai boxal ,és ez nem egy tanfolyam. Meg minek menjek el belekötni valakibe is a kocsmába ,hogy én boxolok ? Tudod nem az én stílusom... Meg a harcművészet fegyelemre is tanít... És nem vagyok hülye hogy lebökessem magam. Inkább a csendesebb kategóriába tartozom. Edzésre meg azért járok ,hogy ha még is van valami ,legalább esélyem legyen megvédeni magam. Meg az állóképesség javítására. Meg mert jó időtöltés. Az egésszel arra akartam kitérni,hogy nem kell játszani itt a nagyon kemény gyereket ,meg lenézni azt aki nem olyan nagy darab mint "amilyen te vagy" elvileg.
Én ezért hülyéztelek le és kérlek bocsáss meg ha magadra vetted. Csak tudod nem bírom az ilyen stílust ,hogy bárkit is lenézünk bármiért ,amiről nem tehet. Persze lehet ,hogy neki állna gyúrni akkor nagyobb lenne ,de azzal te nem leszel több,hogy nagyobb darab vagy és leszólogatod. Amúgy meg bökővel szemben a nagy darabság sem véd semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!