Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátság extrákkal. Elvileg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság extrákkal. Elvileg, de ez mire volt jó?

Figyelt kérdés

Van egy ilyen kapcsolatom, nincs elköteleződés, azt hittem, nyíltan meg tudjuk beszélni, és nem okoz gondot az sem, ha van mellette más is. Erre most a pasi nagyon részletesen elmesélte, hogy dugott meg valakit...

Ez mire jó? Nincs kizárólagosság, de azért ezt kicsit túlzásnak érzem, hogy nekem mesélje el....

2013. márc. 4. 19:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

5ös nem hiszem hogy a film volt előbb mintez a dolog.Nekem bőven a film előtt volt ilyenem.Ez egy létező eset amiről készitettek egy filmet egy jó kimenettel ..

Egyébként Barátok vagytok akik dugnak a barátok meg miért ne beszélhetnének bármiről és ha te is dugsz másokkal közben miért zavar ha részletesebben tudod .. ?

2013. márc. 4. 19:14
 12/16 anonim ***** válasza:

Én nem tudok/akarok elköteleződni olyan mellett, akinek csak én kellek.

Akkor viseld a sorsod...

2013. márc. 4. 19:17
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
és másokat (többes szám.lol.) nem zavar,hogy téged más is megdug?
2013. márc. 4. 19:18
 14/16 anonim ***** válasza:

Miert nem mondat meg neki, hogy teged ez reszleteiben nem erdekel.

Dugott egy jot, egeszsegere, te is szoktal, de tarsalogni masrol szeretnel.

2013. márc. 4. 19:25
 15/16 anonim ***** válasza:

5ös nem hiszem hogy a film volt előbb mintez a dolog

nem állatottam ilyet

üdv. ursula

2013. márc. 4. 19:37
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

"Én nem tudok/akarok elköteleződni olyan mellett, akinek csak én kellek."

akkor mégis mit vársz? megbecsülést?:DDDDD így nincs jogod elvárni semmit kicsilány. hány éves vagy?

ahogy a mondás is van, "aki kurv@nak áll, tűrje,hogy minden értelemben b@sszák. "

2013. márc. 4. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!