Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal. Elvileg, de ez mire volt jó?
Van egy ilyen kapcsolatom, nincs elköteleződés, azt hittem, nyíltan meg tudjuk beszélni, és nem okoz gondot az sem, ha van mellette más is. Erre most a pasi nagyon részletesen elmesélte, hogy dugott meg valakit...
Ez mire jó? Nincs kizárólagosság, de azért ezt kicsit túlzásnak érzem, hogy nekem mesélje el....
azt csak te tudod, neked ez mire jó, de nem szerencsés egy film forgatókönyve nyomán alakítani az életünket
szerintem ezek a kategóriák léteznek:
párkapcsolat
szexkapcsolat
egy éjszakás
barátság
persze léteznek ezeknek kombinációi, amikor a felek azt gondolják tudják kezelni a helyzetet, de nem
ma 19:04
Mivel nem vagy úgy mond a barátnője,nyitott kapcsolatban éltek és elvileg nincsenek érzelelmek köztetek,legalábbis olyan,így teljesen mindegy hogy mit mond neked.Ha megbánt az sem érdekli,mert talál helyetted mást,ami látható is,és nem mellesleg mivel ez nem komoly kapcsolat így úgy érzi megteheti.Csak egy lyuk vagy a sok közül ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!