Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kerülnek a pasik?
Az osztálytársaim szerint nem vagyok szép. A fiúk kerülnek, utálnak. De az a furi, hogy az utcán meg rámköszönnek ismeretlen fiúk, fb irogatnak nekem meg minden. És ők meg egyszerűen utálnak. Mindenki szerint szép, megbízható, okos és számítani lehet rám. Tiszta vagyok, jól öltözködöm, bár nem vagyok az a nagyképű kis plázacicák. Miért utálhatnak engem? Nem akarnak mellém ülni, ha pedig úgy kell akkor elkezdenek kiabálni velem. Lehülyéznek, néha nyilvánosan megaláznak és ez nagyon bántó:S
16/L
Te nem ismered.
A jó csajokat mindig pasik veszik körül, egyéniségüktől és öltözködésüktől függetlenül.
Én mér jó pár osztályba jártam és elmondhatom, hogy mindig a csúnya valamint a kövér lányok voltak kiközösítve.
A szépek pedig mindig a középpontban voltak.
Elmehetsz bárhová, ez mindenhol így van.
A szépség nem relatív dolog, hanem előnyös genetikai adottság.
Minden ember közel ugyanazt tekinti szépnek.
Minden férfiban ugyanaz a hormon van (tesztoszteron), tehát közel ugyanazok a nők váltanak ki szexuális ingert belőlük. A szubkultúra társadalmi elkülönülés, semmi köze nincs ehhez.
Lehet hogy változott de nem annyit mint gondolod. Nagyon sok filmet láttam az 1930-as évekből és azok a színésznők mai szemmel nézve is szépek és jó alakjuk van, csak kicsit vékonyabbak.
Inkább lapozz fel egy biológia könyvet nagyokos.
Kezdheted például Charles Darwin: Az ember származása és a nemi kiválasztás című művének ide vonatkozó fejezeteivel.
Akkor majd rájössz hogy hülye vagy.
Csá.
Elég szomorú, hogy nem vagy képes megérteni amit leírok és ha már egy dolgot találsz ami látszólag igazolja a véleményed már is azt hiszed igazad van. Írtam, hogy folyamatosan változott az, hogy a kövérebb vagy vékonyabb volt a divat. Előtte is és utána is divatosabbak voltak a telt nők. Tunéziában ma is a túlsúly a szépségideál és hizlalják a lányokat.
Az emberek már elsősorban nem az állati ösztöneiket követik, hanem a társadalmi normákat.
Hogy magyaráznád, hogy mindkét férfitípus vonzó a nők szemében (és persze különböző szubkultúrába tartozó nőknek)?
Ha nem tűnt volna fel, a nők arc alapján kategorizálják a pasikat "helyes" és "nem helyes" pasikra.
Bár Arnold Schwarzenegger és Justin Bieber testalkata és stílusa nagyban különbözik, de genetikailag mind a ketten jóképűek.
Ezért lehettek egyaránt ideálok.
Ha a szépség olyan szubjektív lenne, akkor pl. minden nő egyenlő számú pasinak tetszene.
Jól tudjuk hogy ez nem így van, tehát ezek szerint mégis kell hogy legyenek szép nők és nem szép nők.
Te magad mondtad, hogy a tesztoszterontól férfias egy férfi, de azt ne mond, hogy Justin Bieberben túlteng a tesztoszteron, inkább kisfiús (kislányos) feje van ami pont az ellenkezője.
Azt meg nem tudom honnan vetted, hogy " minden nő egyenlő számú pasinak tetszene" mindenkinek a szépségideálját , a környezete, a kultúra, a divat és a genetikailag bekódolt dolgok együtt határozzák meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!