Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14 éves fiú vagyok és még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves fiú vagyok és még nem volt barátnőm. Nagyon ciki?

Figyelt kérdés
2009. szept. 12. 14:26
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Thanksa válaszokat, am itt a fő baj h megfelelő csaj a környékemen nem i nagyon van....
2009. szept. 13. 00:33
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Nah figyelj nem ciki hogy még nem volt barátnőd de azt se várd hogy egyszer öledbe hullik a tökéletes csajszi.......

gyakorlatozz nem épp top modellekkel... smaci ez az ..

2010. jan. 7. 17:18
 13/20 anonim ***** válasza:
61%

űbergáz... ... hogylenne már? akkor ciki ha annak érzed. én azt sem érzem cikinek hogy nekem se volt, pedig 20 vagyok. hiányzik és szeretném nagyon hogy legyen, de azért mert nem álltam össze az első sarkon szembejövő akárkivel, még nem érzem cikinek hogy nem volt. magaddal legyél tisztában, és ennyi

(és voltam szerelmes, már 3x, legutobb majdnem sikerült komolyra forditani, de csalódnom kellett, van akinek a csókolózás nem jelent semmit...:( szal nem azér nem volt mert nem tudok érezni és nem érdekelnének a lányok, csak nem jött még össze)

2010. jan. 7. 17:23
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
biztos impotens vagy
2010. jan. 7. 18:01
 15/20 anonim ***** válasza:
52%
22 vagyok, és nem volt. Szerintem még ez sem gáz, vagy ciki. De megadom a jogot mindenkinek, hogy annak tartsa, de van egy vonal a saját és a többiek véleménye közt. Ennyi, szevasz!!
2010. jan. 7. 18:09
 16/20 anonim ***** válasza:
43%

Ne halgass az előzőekre, csak nem akarnak emgbántani. Régen nem lett volna az, de manapság bizony ciki! Komolyan mondod, hogy még csak petting sem volt, vagy akár csók?

SAjnállak, remélem, egy nap összejön, bár ne bizakodj!

2010. jan. 7. 19:25
 17/20 anonim ***** válasza:
dehogy ciki! még nagyon fiatal vagy, lesz még barátnőd! nyugi, nem maradtál se semmiről :)
2010. jan. 7. 19:45
 18/20 anonim ***** válasza:
17:18-assal értek egyet. Lassan itt lenne már az ideje, főleg h manapság a csajok is korábban érnek. De ahhoz hogy legyen neked is tenned kell, valahol kezd el, ismerkedj, beszélgess, kérdezz haveroktól stb. Nameg ösztönösen, menni fog;) Ja és igen nem kell hogy egyből fullos legyen, majd melletted megszépül meglátod.
2010. jan. 7. 21:20
 19/20 anonim ***** válasza:

Miért lenne ciki?

Vagy nemtom... úgy érted, hogy úgy barátnőd, akivel elveszítenéd? Vagy olyan, hogy fiú-lány barátság?

Én 28 vagyok és még mindig nem volt barátnőm, bár sansz rá igen, hogy "kihasznál6tam" volna vkit, ill. hosszútávú kapcsolatot nem ígérő randik is. Azonban nem értékelem azt a lányt, aki lotyóként viselkedik, és a korodbéli, elferdített nézetű (mrul: Magukat jóóóval idősebbnek hirdető, beállító) korodbéli kisp*csákkal tele az összes diszkó. Akik meg ráhajtanak, az marha nagy disznó.

Normális ember nem a külsőségeket nézi, hanem a belső értéteket és a belülről fakadó szépséget, jóságot és szeretetet.

Nem vesztettél semmit.

Ami meg a "ciki"-t illeti, csak az tart valakit/valamit cikinek, akit/amit nem ért ill. nem tud vele mit kezdeni, ezért hülyének érzi magát, amit aztán kivetít arra, akit/amit nem ért. (Erre mondja azt az intelligens ember, hogy "Mindenki magából indul ki, és másra vetíti ki önmagát ill tapasztalatlanságát.")

2010. jan. 8. 02:27
 20/20 anonim ***** válasza:

Én meg 25 vagyok és igazi, tartósnak mondható kapcsolatom nekem sem volt.

Na igen, 14 évesen miért is lenne ciki. De azért én úgy gondolom jó ha van ami hajtja a srácot és nem nyugszik bele. Nehogy később kelljen azon agyalnia miért nem jön össze egy csajjal sem, mit ront el egy kapcsolatban vagy egyáltalán, hogy álljon a dolgokhoz. Ezt jó ha minél előbb megtanulja. Nem csak a szex a fontos (nyilván fontos szerepe van, főleg később) meg, hogy van valaki.

Tegyük fel, hogy később megtalálja azt a nőt akivel tényleg jól együtt tudna majd lenni. Ha esetleg bejön valami bibi a kapcsolatban és nincs kellő rutinja hogyan kezelje akkor huss neki. Jobb ha minél korábban szerez tapasztalatokat.

Cikinek abszolút NEM CIKI és ne ezzel törődj, de jól teszed ha már a csajozáson és barátnőn is gondolkozol. Aztán mindent bele;).

2010. jan. 17. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!