Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megtartanátok? Futó kapcsolat volt, most derült ki, hogy állapotos vagyok.
Figyelt kérdés
Fájdalmas szakítás után, jó két évig nem volt senkim. Tavaly decemberben megismerkedtem valakivel, aki kedves volt, többet szeretett volna, mint barátság. Nekem ugyan jól esett a közeledése, de nem akartam komoly kapcsolatot, és ezt meg is mondtam neki. Néhányszor lefeküdtünk egymással, azt hittem lehetek még szerelmes. Hát nem lettem. Most viszont kiderült, hogy babát várok. Ami a nagy kérdés... 35 éves vagyok. Ha megszakítom ezt a terhességet, lehet, hogy soha nem lehet már gyerekem. Ha megtartom? Nem akarok az apjától semmit, de mégis tudnia kéne róla... Áááá, nem tudom. Ti mit tennétek a helyemben?2013. márc. 4. 09:50
11/19 anonim válasza:
Ez nehéz, neked kell döntened, az apának kellene tudnia róla, de igazából te döntöd el, a te ëleted, 35 évesen már nem vagy túl fiatal a gyerekvállaláshoz, és tudod, hogy egy életre szól. Attól, hogy egyedül neveled, ne fëlj.
12/19 ivilicious válasza:
ha ő akar téged, majd megszereted.
13/19 anonim válasza:
Az hogy ő akar téged, te meg megszereted ez nem így működik.
Sajnos.
14/19 anonim válasza:
Nyilván nem az itteni válaszok befolyására fogsz dönteni, csak kíváncsi vagy, ki hogyan gondolkozik erről. Neked kell tudnod a saját helyzetedet, érzéseidet. Akarsz, vagy akartál-e valaha gyereket, a munkádban hol állsz, el tudnád-e tartani, megfelelően tudnád-e felnevelni, gondoskodni róla, meg tudnál-e neki minden adni, amire szüksége lehet, hogy teljes életet éljen... Ezek húzós kérdések. Bár én jóval fiatalabb vagyok nálad, én nem tartanám meg. Kicsi korom óta tudom, hogy nem szeretnék gyereket szülni. Persze még 10-15 év alatt éppen bőven találkozhatok olyannal, akivel családot akarnék alapítani, de 15 éve nem akarok gyereket, anyagi helyzetemtől függetlenül. Viszont ez személyes vélemény, mindenki máshogy viszonyul ehhez a témához. Míg más nők majd megőrülnek, hogy gyerekük legyen, nem tudnak teherbe esni, olyanok, mint én, pedig nem is akarnak... ami lehet éppen igazságtalanság, viszont ami sokkal inkább: döntés. És ez a TE döntésed lesz, nem az enyém, és nem is a többi válaszolóé. Én a helyedben mérlegelném, hogy mennyire akarok gyereket, és hogy az apa nélkül biztosan meg tudnék-e neki adni maradéktalanul mindent, amire csak szüksége van. Nem vagy könnyű helyzetben, kitartást kívánok! :)
15/19 anonim válasza:
Ha a megszakítás mellett döntesz, előtte ha jól tudom el kell beszélgetned egy klinikai szakpszichológussal. Szerintem döntésedtől függetlenül érdemes lenne vele beszélned. Egy hozzáértő szakértő, aki ráadásul kívülálló, talán jobb választás ebben a helyzetben.
16/19 anonim válasza:
Ha futó kapcsolat és nem akartál tőle semmit akkor miért nem húztatok gumit. komolyan mint valami 10enéves szerencsétlenek.
sajnálom a gyereket előre is.
17/19 anonim válasza:
Ha nem lenne gyerekem, de szeretnék, akkor 35 évesen megtartanám. Így sem vagy már fiatal a terhességhez (már bocs).
Viszont nem értem miért nem lehet tisztességesen védekezni, ha nem akarsz babát...
18/19 anonim válasza:
Én a férjemtől voltam állapotos, 3. hónapban, mikor összevesztünk, szétköltöztünk, mivel akkor derültek ki a hazugságai.. megtartottam a babát. Az egész terhességet egyedül csináltam végig, sokat sírtam. Egyedül feküdtem le, senki sem simogatta a pocakomat. Hiába voltak mellettem a szüleim, barátaim, mikor haza jöttem a babával a kórházból, este mindig egyedül maradtam. Mély nyomokat hagyott bennem ez az időszak még akkor is, ha mindennél jobban szeretem, imádom a gyermekemet. Ha megtartod a babát, készülj fel rá, hogy nagyon erősnek kell lenned.
19/19 anonim válasza:
Én is mindenképp megtartanám! Igazad van abban, hogy ki tudja lesz-e még lehetőséged gyereket vállalni. Viszont tök rossz lehet egyedül megöregedni! :) Tényleg nem könnyű döntés, de szavazz bizalmat a kis srácnak/lánynak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!