Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, tényleg ennyire fontos a hülyéskedés?
Figyelt kérdés
Már sokszor megkaptam, hogy milyen komoly vagyok, mert nem pofázok állandóan, nem hülyéskedek, nem poénkodok és nevetgélek. Inkább csendben szeretek lenni, persze nem állandóan.
Tényleg olyan vonzóak lennének ezek a tulajdonságok?
Baj, ha valaki komoly? Unalmas?
2013. márc. 3. 20:45
11/21 anonim válasza:
8-as vagyok, bocs későn reagáltam... Az nem lehet, hogy nem negatív értelemben mondják, hogy komoly vagy??
12/21 anonim válasza:
Jó a komolyság,de csak bizonyos mérték alatt.
Aztán már terhelő.
13/21 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem negatív értelemben. :) Azt is mondták már, hogy olyan vagyok, mint egy kifinomult úri hölgy - pozitív értelemben. :)
Mosolyogni szoktam és nem vagyok fapofájú, emellé még kedves is vagyok.
2013. márc. 3. 20:57
16/21 anonim válasza:
Nem baj,hogy ha valaki komoly.De hozzám nem illene egy olyan lány,aki mindig komoly,mert szeretek hülyéskedni.
17/21 A kérdező kommentje:
21
2013. márc. 3. 21:01
18/21 anonim válasza:
Engem a komoly, csendeseb lányok jobban érdekelnek, mert én is csendesebb vagyok inkább. Persze egy olyat is elviselnék, akinek be nem áll a szája. Na meg én sem tudok megnevetteni másokat, de azért tudok nevetni, ha valaki elsüt egy jó poént. 20/F
19/21 anonim válasza:
Ha nem a szuken vett korosztalyoddal ismerkednel, hanem idosebbekkel ok mar tudnak ertekelni, hogy nem egy vihogo kislany vagy, foleg ha ertelmes temahoz intelligens modon hozza is tudsz szolni, es ugy osszessegeben nokent tudsz viselkedni.
20/21 anonim válasza:
Hát. Egy mosolygó lány engem jobban vonz, mint egy olyan, aki nem mosolyog. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!