Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti miért ítélkeztek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti miért ítélkeztek a fiúk külseje alapján?

Figyelt kérdés
Például, ha egy fiú alacsony vagy kövér, akkor tuti nyomi, lúzer lehet csak, meg akkor is, ha szegény és nincsenek márkás ruhái, cipői. Ilyenkor élből lekoptatjáktok a bepróbálkozó fiúkat. Ez nem szép dolog ám!
2013. márc. 3. 19:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem ítélkezünk jobban, mint a fiúk.
2013. márc. 3. 20:05
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem attól lesz nyomi lúzer, hogy előnytelen a külseje, hanem inkább attól hogy ezt hiszi magáról. A mostani pasi-jelöltem is alacsony. kb 170 cm, meg vékony is, mégis olyan magabiztos meg olyan önbizalma van hogy simán levett a lábamról.
2013. márc. 3. 20:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Mert nem akarok összejönni egy olyan fiúval, akihez nem vonzódom, mivel az sem nekem, sem neki nem lenne jó. Mi ebben a furcsa?
2013. márc. 3. 22:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Miért jöjjek össze egy 165centis pasival, mikor én 175 vagyok? Miért jöjjek össze egy kövérrel, ha undorodom tőlük?
2013. márc. 3. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!