Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kövér vagyok? Ki fog így belém szeretni? :S (kép)
Nem azt mondta, hogy terhes vagy, hanem hogy a felső, ami rajtad van, olyannak mutat a képen... Mert tényleg, a felsőd kifejezetten kövérít (vagy a pocid tényleg nagyobb)
Javallott rendszeres hasizomerősítés és futás/kocogás. A feneked is szépen megformálja, és jót tesz az ereidnek is.
Azt csak példának írtam h terhes...hasonlóan áll egy ilyen ruha egy terhes nőn :)
Szóval ez a kép nem jó!
Másikat adj!
Amúgy ha nagyon zavar a súlyod, akkor emeld fel a segged és sportolj valamit, vegyél egy biciklit és menj délutánonként vagy esténként el 1-2 órát biciklizni!
Nem csak hogy fogyásnak tesz jót, de az egész közérzetednek és az egész szervezetednek, tüdő ésatöbbi.
Akkor a kajádon kell változtatni.. Olyan nincs,hogy kevesebb kalóriát viszel be ,mint amennyit elégetsz,és mégsem fogysz:) Kövér egyébként nem vagy,de azért pl a kordon látszik,hogy van felesleged.Ami nem vészes,de egyrészt még fiatalnak tűnsz,és ha lehetne jobb alakod is (és a mostanival nem vagy elégedett) ,akkor miért nem teszel érte? Ajánlom a bodybuilder.hu t tanulmányozásra.Félreértések elkerülése végett,nem csak testépítőknek hasznos. Egy normális étrendet,igényeidnek megfelelő mennyiségekkel összeállítasz,heti 5ször elmész kocogni egy órát ,és sokkal jobban fogsz kinézni.
A másik fele pedig: a szerelem nem súlyfüggő . majd megtalálod te is a párodat. De tény,hogy (SZERINTEM) sokat dobhatnál magadon pl ha kiengednéd a hajad ,és kicsit változtatnál az öltözködéseden,stílusodon. Ez nem túl előnyös és eléggé semmilyen.
diéta nélkül aztán semmi sem fog lemenni rólad :D
de ha nem vagy kövér (erről a képről nem annyira látszik) csak duci, akkor nagyon tetszenél :P
F19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!