Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen "jeleket" szoktatok adni annak, aki tetszik nektek?
Figyelt kérdés
Fiúk, és lányok! :) kéne jó ötletek. :) 16/L
a szemezés és mosolygáson kívül.
2013. márc. 3. 15:35
2/13 ájszíjú válasza:
Hany ilyen kerdes volt mar istenem...
3/13 anonim válasza:
Szemezek és ha merek akkor mosolygok ;)
4/13 anonim válasza:
-nevetek, sokat:D persze nem mint egy idegbeteg, de alapból jókedvű ember vagyok... és nagyon hatásos. tudom ajánlani mindenkinek:) hiszen a legtöbben a jókedvű, egészséges emberekhez vonzódunk
-hasonlóságok kiemelése: pl h mi az amit mindketten szeretünk/csinálunk
-egyéb dolgok, mint pl h mitől vagyok más mint a többiek... stb egyéniség
rem vmennyit segítettem:)
5/13 Ivan Iljics válasza:
A távolból figyelem és sóhajtozom.
6/13 anonim válasza:
Ivan, és mennyi sikered volt így eddig? :D Mert nekem is ez a taktikám és kiváncsi vagyok mennyire hatásos :D
7/13 anonim válasza:
Én küldjek neki jeleket b+? Na nehogy már a csík húzza a repülőt b+!
8/13 anonim válasza:
Minek adjak jelet, ha úgyis keresztülnézne rajtam?
9/13 ájszíjú válasza:
Denna urno
Lattom az alany allitmany b+ elvet koveted :D
10/13 Ivan Iljics válasza:
Hát, azt hiszem ebből a válaszomból ki lehet olvasni milyen nyerő taktikám van:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__40..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!