Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme Facebookon megosztani, hogy szeretem a lábakat?
Akkor rátapintottam...
Mond már meg, ha megosztod a lábimádatot a fecén, akkor szerinted mi fog változni? Az az egy emberrel is, akivel beszélsz, lehet lentebb megy a kapcsolatod...
Arra még nem gondoltál, hogy neked így jó, hogy magányos vagy, azért nincsenek barátaid, mert gondolom azért arra már rájöttél, hogy nálad van a kutya elásva...
Van itt neked egy tipp:
Regelj fel a love.hu-ra, add meg, hogy Ismerkedni szeretnél, magadról rovatban írd oda, hogy barátkozni is, add meg, hogy fiú-lány is szóba jöhet, a fiúknak majd szólsz egyenként, hogy bi kizárva, csak duma-haverság. (Az nem baj, ha ő meleg...) Aztán van ott olyan opció is, hogy lábimádat, Na oda tegyél egy nagy X-t! És csajozz! Ne itt sajnáltasd magad, mert hidd el nem sajnálunk, csak hülyének nézünk, mint a facebook-s ismerőseid, ha megléped a megosztást!
Valószínűleg semmi nem fog változni, de legalább lájták, hogy nekem ilyen bajom van. Talán támogatóra akadok. Nem jó egyedül és magányosan, nem tudom mi hiba lehet bennem.
A netes imserkedésből elegem van, ha bárki megkeres, lehetőséget adok neki, de hogy én keressek bárkit is, már kezdem megunni. Mondjuk nem próbáltam még rendes imserkedős oldalon... A love.hu ingyenes? Ezt hirdetik az oldalon de nincs kedvem üzenetküldésért, adatlapmegtekintésért meg mindenért fizetni.
Nekem ez a kedvenc facebook-os dilis szövegem a mi értelme van ezt kiírni kategóriában.
Egy lánynál olvastam. Csak ennyi hogy:
"Kakis lett a bugyim"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!