Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nap azt mondták nekem, hogy az a pasi, aki nem talál magának párt diplomszerzés előtt (akinek nincs diplomája, azt mondta minden lány, az nem ember a szemükben legtöbbször) annak nehéz dolga lesz később? Nagyon nehéz?
És még valami eszembe jutott.
Te hagytad, hogy elbizonytalanítsanak, hogy ne tartsd magad valamire, ezért van egy fajta dolog, amit sugárzol magadból. Az pedig az, hogy én nem érek semmit, mert a nők, csak olyan pasit akarnak, amilyen én nem vagyok, stb. Ilyen fokú bizonytalansággal nem is fogsz nőt találni magadnak. Biztos, hogy neked is van egy csomó pozitív tulajdonságod és nem vagy hülye. Nekem sem kéne egy tutyi-mutyi pasi, aki nem elég határozott, nem elég magabiztos (nem túl magabiztos, mert az sem jó), nem elég talpraesett. Nekem inkább lelki betegnek tűnsz ez miatt, amin meg megint csak ne lepődj meg, ha nem kellesz senkinek. És hidd el, lehetne száz diplomád is, ha te nem vagy egy pozitív, vidám gondolkodású pasi, aki kellőképpen bízik magában és elfogadja magát annak, aki és ennek megfelelően él és keresi a párját.
Az is lehet, hogy a külsőd előnytelen, esetleg azon kéne valamit dobni, hogy jobban észrevegyenek, hogy még szimpatikusabb legyél a lányok, nők számára.
,,Te hagytad, hogy elbizonytalanítsanak, hogy ne tartsd magad valamire, ezért van egy fajta dolog, amit sugárzol magadból. Az pedig az, hogy én nem érek semmit, mert a nők, csak olyan pasit akarnak, amilyen én nem vagyok, stb. Ilyen fokú bizonytalansággal nem is fogsz nőt találni magadnak."
Mit lehet ebben hagyni. Megmondták neki, hogy így nem ér semmit, és így is van. Mi a fenéért képzelje magáról, hogy kellhet bárkinek is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!