Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nap azt mondták nekem, hogy az a pasi, aki nem talál magának párt diplomszerzés előtt (akinek nincs diplomája, azt mondta minden lány, az nem ember a szemükben legtöbbször) annak nehéz dolga lesz később? Nagyon nehéz?
Tényleg vannak ilyen lányok, akik a végzettséget nézik. De nem mindenki ilyen, nem kéne ennyire általánosítani. Én 21 éves egyetemista lány vagyok, és nem nézek le senkit, mert nincs diplomája. Az csak egy papír, nem az számít. A lényeg szerintem az, hogy legyen hasonló személyiségű.
Én soha nem a diplomát nézem, hanem az embert.
ma 10:57
"vok, és nemtom :D diplomás 39 éves.. ne csodálkozz, hogy nincs senkid :D"
ez internetes duma, nagyokos...nem ez volt a kérdés
Kedves kérdező!
Ez már inkább pszichológiai témába kezd átmenni! Ne legyél már ennyire negatív és ne hagyd már magad ennyire befolyásolni, letörni vagy mit tudom én már mit csinálsz.
Igen is vannak olyan lányok és olyan nők, de ugyanez férfiban is, akinek nem számít a papír! Akinek az számít, hogy te milyen vagy! Erre kéne koncentrálni és nem arra, hogy mi a környezetedben a ráhatás meg a tapasztalat.
Ha te magad olyan vagy, akár külsőre, akár belső tulajdonságra, hogy nem szimpatizálnak veled a lányok, akkor abban az esetben, ha lenne diplomát, akkor sem szimpatizálnának veled.
Olyan van, hogy valaki választ egy diplomás társat maga mellé, mert ez egy fajta elvárás nála, de azt sem csak a diplomája miatt, hanem a külső vagy belső személyes tulajdonságai alapján teszi. Ha ezek a tulajdonságok nem lennének, akkor egy olyan diplomást keresne, akiben megvannak, érted?
Magában a papír nem garancia semmire! Sőt, még egyszer hangsúlyozom, nagyon sok embernél ez nem is számít!
Inkább keresgélj olyan lányok, nők között, akiknek más jellegű elvárásaik vannak és akiknek te is megfelelsz, mert akik ilyennel tömik a fejedet, ezért kell hagyni. Mert ezeknek nem felelsz meg.
tuti hogy nincs diplomám? édes atyám...ezt meg honnan tudod?
persze nem fogom most bescannelni ide LOL
am azért írnak így fórumokban, hogy minél rövidebb és gyorsabb legyen, de mind1, ti biztos sokkal okosabbak vagytok, hogy pár sor alapján már tudtok döntést hozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!