Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai nap azt mondták nekem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nap azt mondták nekem, hogy az a pasi, aki nem talál magának párt diplomszerzés előtt (akinek nincs diplomája, azt mondta minden lány, az nem ember a szemükben legtöbbször) annak nehéz dolga lesz később? Nagyon nehéz?

Figyelt kérdés
Mi a helyzet ebben a tekintetben? Én nem hinnék ebben, de legtöbbször tényleg azt látni, hogy 25-40 között legtöbbször olyan párja van az embernek, akivel fősulin ismerkedett meg. Vagy munkahelyen.
2013. márc. 3. 10:45
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
23 évesen a 4 éves fősulit elvégeztem (klasszikus osztatlan). Azóta melózok. Tehát nem most végzem.
2013. márc. 3. 11:05
 12/25 anonim ***** válasza:
Nonsense ezt főiskolához kötni.
2013. márc. 3. 11:14
 13/25 anonim ***** válasza:
Azt a leányzót aki ezt mondta neked ott helyben el kellett volna küldeni a tetves ro*adt k*rva anyjába.
2013. márc. 3. 11:19
 14/25 A kérdező kommentje:
De ezt miért mondjátok, hogy el kellett volna küldeni? Sajnos azt látom, hogy a legtöbb lány ilyen, ez szempont náluk, akárhogyan is palástolják, hogy ez a dolog nem számít. Itt is rengeteg ilyen kérdés van és ha burkoltan is, de a legtöbb lány megválaszolta, hogy kedveli a diplomás pasikat, ha lehet így mondani, ha egy lány diplomás, akkor ritkán választ rangon alul. Ha ez nem így volna, akkor kedvelnék a lányok az okos, munkás embereket is, de kevés ilyen van. A legtöbb lány titkon álmodozik, a z aktatologató, tőzsdecápa, öltönyös bankárpasiról. Ha bevalljuk ha nem, ez akkor is így van. Ilyen pasi meg szinte csak diplomás lehet. Én sem szeretem ezt, de a legtöbb lány kerek perec meg is mondja és meg is kérdezi randin, vagy később, hogy mit dogozol, vagy e papírod stb? Ha pedig ez nagyon nem stimmel, pl gyári futószalag munkás vagy, akkor egy idő után a legtöbb lány fogja húzni a szájá és egyre kevésbé fogja keresni a társaságodat. Vagy mert ez égő a barátnők szemében, akiknek a párjuk tanár, mérnök, orvos, közgazdász, mentőtiszt stb, mégis mind diplomás. Ha noname bölcsész, akkor is előnyben lesz a gyári szalagmunkással szemben. Bocsi, hogy ezt mondom, de ha mélyen magába néz az értelmes lány is, akkor is a legtöbb erre fog gondolni akarva akaratlanul. Legtöbb ismerős diplomás lány is mind legalább vele egy szinten (rossz ezt így mondani) lévő pasival jött össze. Gyógyszerészpasi, mérnökpasi stb, előny volt. Persze van olyan is, hogy szakmunkás lett a diplomás csaj párja, de az legtöbbször olyan volt, hogy a pasinak nagyon jól emnt. Más esetben ritka volt.
2013. márc. 3. 11:38
 15/25 anonim ***** válasza:

Tényleg vannak ilyen lányok, akik a végzettséget nézik. De nem mindenki ilyen, nem kéne ennyire általánosítani. Én 21 éves egyetemista lány vagyok, és nem nézek le senkit, mert nincs diplomája. Az csak egy papír, nem az számít. A lényeg szerintem az, hogy legyen hasonló személyiségű.

Én soha nem a diplomát nézem, hanem az embert.

2013. márc. 3. 11:51
 16/25 anonim válasza:

ma 10:57

"vok, és nemtom :D diplomás 39 éves.. ne csodálkozz, hogy nincs senkid :D"

ez internetes duma, nagyokos...nem ez volt a kérdés

2013. márc. 3. 12:04
 17/25 anonim ***** válasza:
49%
tök mindegy. egy 39 éves felnőtt, diplomás férfi nem beszél így! vagy ha igen, ott hiányzik néhány dolog :D
2013. márc. 3. 12:57
 18/25 A kérdező kommentje:
Na látjátok. Aki diplomás és így beszél, azt nagyon megszólják. Ez pedig indirekt módon visszavetül arra, hogy tuti, hogy nincs diplomád, ezért beszélsz így. Ha lenne, akkor választékosabban beszélnél.
2013. márc. 3. 13:10
 19/25 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ez már inkább pszichológiai témába kezd átmenni! Ne legyél már ennyire negatív és ne hagyd már magad ennyire befolyásolni, letörni vagy mit tudom én már mit csinálsz.

Igen is vannak olyan lányok és olyan nők, de ugyanez férfiban is, akinek nem számít a papír! Akinek az számít, hogy te milyen vagy! Erre kéne koncentrálni és nem arra, hogy mi a környezetedben a ráhatás meg a tapasztalat.

Ha te magad olyan vagy, akár külsőre, akár belső tulajdonságra, hogy nem szimpatizálnak veled a lányok, akkor abban az esetben, ha lenne diplomát, akkor sem szimpatizálnának veled.

Olyan van, hogy valaki választ egy diplomás társat maga mellé, mert ez egy fajta elvárás nála, de azt sem csak a diplomája miatt, hanem a külső vagy belső személyes tulajdonságai alapján teszi. Ha ezek a tulajdonságok nem lennének, akkor egy olyan diplomást keresne, akiben megvannak, érted?

Magában a papír nem garancia semmire! Sőt, még egyszer hangsúlyozom, nagyon sok embernél ez nem is számít!

Inkább keresgélj olyan lányok, nők között, akiknek más jellegű elvárásaik vannak és akiknek te is megfelelsz, mert akik ilyennel tömik a fejedet, ezért kell hagyni. Mert ezeknek nem felelsz meg.

2013. márc. 3. 13:18
 20/25 anonim válasza:

tuti hogy nincs diplomám? édes atyám...ezt meg honnan tudod?

persze nem fogom most bescannelni ide LOL

am azért írnak így fórumokban, hogy minél rövidebb és gyorsabb legyen, de mind1, ti biztos sokkal okosabbak vagytok, hogy pár sor alapján már tudtok döntést hozni

2013. márc. 3. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!