Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát nem szánalmas az ilyen nő? Mire jó az ilyeneknek ez? Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy nővel,hónapokig beszéltünk.Elég sokszor találkoztunk.Ha nem találkoztunk akkor napi szinten tartottuk a kapcsolatot és minden kis dolgát,nyügét,búját bánatát,örömét elmondta nekem és megosztotta velem.Nyílván bejöttem neki mert akkor nem találkozott volna velem többször is.Nem egy városba laktunk,de sokszor mentem hozzá.Meghívtam vacsorázni,sétáltunk,beültünk iszogattunk,elmentünk koncertre stb.Egész jól elvoltunk és szerintem jó kis programokat találtam/találtunk ki és nem mellesleg gavallérként viselkedtem vele,amit szóvá is tett,hogy ilyen jól ritkán érzi magát vagy érezte.Dagadt is a mellem és jól esett hogy örömet tudok neki szereni ha találkozunk.Biztos hogy bejöttem neki mert akkor nem találkozott volna velem többször is,láttam rajta hogy jól érzi magát a társaságomba és jó kedvű nem megjátszós.Volt hogy fél napokat is együtt töltöttünk annak ellenére hogy 150 km-re laktunk egymástól.Aztán egyszer csak valami történt,előző nap minden ok volt,volt hogy ő hívott engem hogy hogy vagyok,de olyan is volt hogy én őt,vagy sms-t küldtünk egymásnak.Egyik nap hívtam,de nem vete fel a telefont,hát mondom biztos dolga van,bár akkor hívtam amikor mondta hogy többnyire feltudja venni.3 óra múlva ismét nem vette fel a telefont,utoljára felhívtam este de akkor sem.Mondom itt valami nem stimmel.Aztán másnap belépek a facebook-ra mert ott is szoktunknéha levelezni,mondom írok neki egy üznetet,hát azt veszem észre hogy törölt az ismerősei közül!Hirtelen szóhoz sem jutottam,aztán tudatosult bennem hogy ennek annyi.Mai napig nem értem miért történt ez?Hiszen jól megolvtunk és előző nap is jó kedvűen válltunk egymástól.Ez 2 hónapja történt de a mai napig bánt a dolog hogy hogyan tud egy ember így viselkedni akivel napi szinten megosztja veled a gonjait,örömét,bánatát.Egyszer csak szó nélkül le lép...utánna hívtam rá 2 hétre aztán a hívott szám már nem volt kapcsolható.A facebookon még fent van,de még onnan is letíltott hogy írjak neki üzenetet és csak az tud neki aki ismeri.Milyen dolog ez?2013. márc. 2. 16:17
11/12 A kérdező kommentje:
De soha nem értettem, ezt a "visszamegyek az exhez" dolgot. Mit gondolsz x-edszerre jobb lesz? Nektek tényleg teljesen mindegy, mit csinálnak veletek, csak hazudjon eleget, amit el tudsz hinni...
Nem tudom,ezt én sem értem mire jó ez.Hiszen tudják sokan hogy megcsalták és megalázták,hazudoztak nekik de ennek elleénre még sem az őszinte ember választják vagy akivel jól érzik magukat hanem inkább megmaradnak kapca szerepben sok hazudozások közepette...az ilyen meg is érdemli a sorsát.
2013. márc. 2. 17:13
12/12 anonim válasza:
A jó édes k.rva anyját az ilyennek! Te ráköltöttél gondolom nem kevés pénzt és időt, energiát és ezt kapod vissza. Én a helyedben iszonyat dühös lennék és elmennék akkor személyesen hozzá, és a képébe vágnám, hogy mégis mi a francot képzel. Gondolj bele, ez a minimum, ami jár neked, és ha nem ébreszted rá, akkor másokkal is meg fogja ugyan ezt csinálni. Szóval én legalább egy személyes eszmecserére tuti felkeresném. Ő kereste magának a bajt nem te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!