Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HELP. Szerintetek mit gondol?
a bátyám bemutatta a bnőjét a családnak, mikor összejöttek nagyon aranyos lány szimpatikus első perctől és szoktak hívni h mondjuk menjek el velük moziba meg stb..de én mindíg aztmondom h ááá most nincs kedvem(sztem a csaj azthiszi h nemszimpatikus nekem)pedig csak arról van szó h szerintem ha már egyszer randira mennek akk menjenek 2-en semmi kedvem nézni ahogy nyalják falják egymást....és csak ezért nemmmegyek soha...szerintetek a lány azthiszi h utálom?és ha igen h fejezzem ki h szimpatikus csak és inkább az az othonülőtípus vagyok...mert a tesóm nagyon szereti és aranyos lány szóval nemakarom h esetleg miattam megromoljon a viszonyug....
15/L
Szia!
Mondd meg nekik,hogy egyszerűen csak úgy gondolod,h jobb,ha kettesben mennek,mert nem akarsz zavarni...Legyél kedves a lánnyal,mikor nálatok van(beszélgess vele,érdeklődj)-nem hiszem,hogy ilyesmi miatt utálna.
nagyon köszönöm:D
azthiszem a vásárlás nagyon jóötlet azt imádom és ahogy tudom ő is:D
A vásárlás jó ötlet, de ettől függetlenül szerintem moziba vagy ahova hívnak szintén nyugodtan elmehetsz, úgysem az orrod előtt fognak nyalakodni, meghagyják azt a szobára. És ha már hívnak, azért csinálják, hogy ne ülj otthon, biztos nem tennék, ha nem szeretnének kimozdítani, főleg, ha többször is megesett. :)
16/L
köszönöm mindenkinek:D
tündérbogár? XD
inkább menj olvasgasd a kérdéseket XD(nemakarlak megsérteni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!