Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lógok ki mindig a sorból?
Péntek este van, mások mind a barátokkal és a haverokkal mennek bulizni szórakozni. Én meg ilyenkor érek haza az edzésről...Ez engem valahogy mindig lelomboz hogy sosincs és sosem volt "normális" társasági életem.
És valahogy a pasik terén is rossz irányba lyukadtam ki:( Csak azt látom hogy a szobatársaimnak mindig minden összejön meg jól érzik magukat nekem meg nem jön össze sosem:(
Jó persze ez most egy sor panaszkodás , de most érzem azt hogy ez kezd túl sok lenni, és nincs akinek ezt úgy igazán elmondhatnám:(

Már rég tudtam zene miatt elmosolyodni,de a 2. miatt sikerült,köszi.
Pont a 100. tetsziket kapta meg tőlem.

Látom, megfogott. :)
Van még egy ilyen mélyebb mondanivalójú szám tőle, de inkább nem küldöm most el. :)

Jé én pont így voltam.
Szakítottam exemmel és rájöttem, hogy nincs társasági életem. De akkor még edzés se volt, meg semmi. Kb teljesen egyedül voltam, és egész nap bőgtem a szakítás miatt.
Ehhez képest, pár hónap alatt eljutottam oda, hogy válogathatok a különböző bulihelyek közül, hogy éppen hova menjek, mert annyi helyre hívnak.
Ez engem is meglep, de igazából nem volt nagy kunszt. Elkezdtem mindenkinél "nyomulni" kicsit, hogy valahogy bevágódjak a társaságokba. Nagy számok törvénye alapján legalább egy helyre már csak elhívnak téged is. Na ott vesd be magad, barátkozz, legyél lelkes, stb stb. Meg kezdeményezz te találkozókat, italozást, csocsózást akármit. Ha pl ott a barátnőd, aki népszerű, tapadj rá, kérd meg, hogy segítsen neked, vigyen el valahova, biztos szívesen visz. Szóval nyomulj, és menj el MINDENHOVA, ahova hívnak. Én is pénteken este (is) járok edzésre, én néha edzés után zuhanyoztam le, stb, és volt, hogy dögfáradtan vágtam neki az éjszakának, mert épp végre akkor értem el, hogy egy számomra szimpatikus társaság elhívjon. Másnap mondjuk délután négyig aludtam, de befogadtak.
Kb ennyi az egész. Ezek persze még nem mélyen szántó barátságok, de arra, hogy normálisabb szociális életed legyen, bőven jó.
A pasizás meg ugyanaz. Nézz tippeket neten, csinosítsd ki magad, hozd ki magadból a maximumot. Én se vagyok szépségkirálynő, mégis 2 srác is elhívott randira, azok közül az új arcok közül, akiket az elmúlt hónapokban ismertem meg. Ha nyitott vagy és látják rajtad, hogy boldog vagy, meg lelkes, akkor hívni fognak és szívesen lesznek majd veled is. Ha csak ülsz a szobádban és búslakodsz, hogy derossz neked, akkor nem fognak foglalkozni veled.
Szóval hajrá!

A sport a legfontosabb, az mindig ott lesz neked, azzal magadat fejleszted. Egy pasi az jön-megy, de a sport, az egészség az megmarad.
Nem tudom, hogy mit sportolsz, de biztosan találsz olyan embert, aki ezt értékeli benned. Vagy a 4-6-os bárhova elvisz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!