Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lógok ki mindig a sorból?
Péntek este van, mások mind a barátokkal és a haverokkal mennek bulizni szórakozni. Én meg ilyenkor érek haza az edzésről...Ez engem valahogy mindig lelomboz hogy sosincs és sosem volt "normális" társasági életem.
És valahogy a pasik terén is rossz irányba lyukadtam ki:( Csak azt látom hogy a szobatársaimnak mindig minden összejön meg jól érzik magukat nekem meg nem jön össze sosem:(
Jó persze ez most egy sor panaszkodás , de most érzem azt hogy ez kezd túl sok lenni, és nincs akinek ezt úgy igazán elmondhatnám:(
Azért remélem, már túl vagy a dolgon. :)
Én mindig akkor hallgatom ezt, ha rossz időszakban vagyok, aztán valahogy mindig kicsit jobban érzem magam tőle.
:)
Azért majd hallgasd meg ezt is, ha nagyon elmerülnél a szomorúbb emlékekben, hogy kicsit feldobjon, ha a másik nem azt tette: http://www.youtube.com/watch?v=Oswz0N7v3Ag :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!