Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lógok ki mindig a sorból?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lógok ki mindig a sorból?

Figyelt kérdés

Péntek este van, mások mind a barátokkal és a haverokkal mennek bulizni szórakozni. Én meg ilyenkor érek haza az edzésről...Ez engem valahogy mindig lelomboz hogy sosincs és sosem volt "normális" társasági életem.

És valahogy a pasik terén is rossz irányba lyukadtam ki:( Csak azt látom hogy a szobatársaimnak mindig minden összejön meg jól érzik magukat nekem meg nem jön össze sosem:(

Jó persze ez most egy sor panaszkodás , de most érzem azt hogy ez kezd túl sok lenni, és nincs akinek ezt úgy igazán elmondhatnám:(

2013. márc. 2. 01:06
1 2 3
 11/26 Pretty Ballerina ***** válasza:
Nahát, én is azt gondoltam, hogy pasi vagy. Bocsi.
2013. márc. 2. 01:29
 12/26 anonim ***** válasza:
Figyelj,ahhoz,hogy nyerj a lottón legalább egy szelvényt venni kell.
2013. márc. 2. 01:30
 13/26 A kérdező kommentje:
Nem kell bocsánatot kérni...tudom hogy most valami nagyon rossz bennem....csak egyszerűen...valahogy érzelem nélkülinek érzem magamat, és valahogy nagyon arra vágynék, de nem kaphatok addig még nem adok és adni most nem igazán tudnék azt hiszem:( vagy ha adnék is csak felszínes lenne azt hiszem:(
2013. márc. 2. 01:40
 14/26 anonim ***** válasza:
Ááá Ballerina. Mi van ebben a számban, ami ennyire megfogott? :D Már negyedszerre hallgatom, pedig nem szoktam ilyen stílusú zenét hallgatni... de valami áh :D
2013. márc. 2. 02:01
 15/26 Pretty Ballerina ***** válasza:
Örülök, hogy tetszik. :D Nekem egyik kedvenc ez, mert igaz, amiről szól. Szerintem mindenki érzett már úgy, mint ahogy a számban van, mások is, én is. De azért így sem lehet maradni, és muszáj felállni, akármilyen lapok jutottak, mert csak jobb úgy az élet.
2013. márc. 2. 02:12
 16/26 anonim ***** válasza:
Igen... fel is hozott egy bizonyos emléket a szám. Kicsit meg is könnyeztem most :/:)
2013. márc. 2. 02:19
 17/26 Pretty Ballerina ***** válasza:

Azért remélem, már túl vagy a dolgon. :)

Én mindig akkor hallgatom ezt, ha rossz időszakban vagyok, aztán valahogy mindig kicsit jobban érzem magam tőle.

2013. márc. 2. 02:27
 18/26 anonim ***** válasza:
Elindított egy gondolatmenetet most a zene. De nem baj, kell ilyen is.
2013. márc. 2. 02:31
 19/26 Pretty Ballerina ***** válasza:

:)

Azért majd hallgasd meg ezt is, ha nagyon elmerülnél a szomorúbb emlékekben, hogy kicsit feldobjon, ha a másik nem azt tette: http://www.youtube.com/watch?v=Oswz0N7v3Ag :)

2013. márc. 2. 02:36
 20/26 anonim ***** válasza:
Ennek már nincs olyan ereje, mint a másiknak, de legalább segít most végre kinyomni az előző szám linkjét, hogy ne hallgassam meg 20adszorra :)
2013. márc. 2. 02:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!