Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én érzem így, vagy van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem így, vagy van más is? Mit tesztek ez ellen? 15/L

Figyelt kérdés
Nincs barátom, és a barátnőim meg messze laknak, elköltöztek, szóval egyedül vagyok nagyon. Teljesen szeretethiányom van, nagyon vágyom valakire, akit szerethetek, és törődést kapok tőle. De eléggé zárkózott lettem az utóbbi időben. Eddig se voltam nagy társasági ember, de most még jobban elszigetelődtem. Ki akarok ebből törni. Ismerkedni akarok fiúkkal a környékemen, nem kifejezetten kapcsolat céljából. Hogy kezdjek neki? Egyedül hova járjak? Vagy inkább neten ismerkedek, akikkel majd találkozok? Nem járok sehova, olyan egyedül vagyok, és tanácstalan... Van még valaki ilyesmi helyzetben? Mit teszel ellene?
2013. márc. 1. 21:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Dorina?

Egyre gondolunk?

2013. márc. 1. 23:41
 12/19 anonim ***** válasza:
Ki az a Dorina?
2013. márc. 2. 00:18
 13/19 anonim ***** válasza:
Majd úgyis kapsz tőle üzenetet, úgyhogy megtudod! :P
2013. márc. 2. 00:26
 14/19 anonim ***** válasza:

Hány Dorina van fent GyK-n Bajáról? :D

Csakmert 1-et ismerek :)

2013. márc. 2. 10:56
 15/19 A kérdező kommentje:
Az a Dorina, King Kong, mi már beszéltünk. Lehet a kérdésemre összpontosítani? :D
2013. márc. 2. 13:54
 16/19 anonim ***** válasza:

Ez esetben nemértem mi a baj...

Te nem fogadod el a segítséget.

Én kajak nemértelek Téged...

2013. márc. 2. 16:25
 17/19 anonim ***** válasza:
Komolyan,ki az a Dorina?
2013. márc. 3. 23:00
 18/19 A kérdező kommentje:
Még mindig én, tudod, aki kitette a kérdést, és választ vár rá, nem pedig újabb kérdéseket, hogy tényleg Dorina vagyok-e xD
2013. márc. 3. 23:02
 19/19 anonim ***** válasza:

Hogy ki? A legjobb csaj Bajáról :)

Ha valaki írja Baját, mindíg ő jut eszembe, pont ezért lepődtem meg, hogy valaki elöttem írta a nevét...

2013. márc. 3. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!