Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIt tesztek féltékenység ellen?
Arra gondolok, ha ti vagytok féltékenyek, vagy akár a párotok. Véleményem szerint vannak dolgok amiket be kell tartani, pl hogy lehetnek titkaitok(sőt), nem kell mindenről beszámolni, hol mikor kivel mit csinál, szabad akarata van, önálló döntéshozatali képessége van, nem birtokoljuk a másikat, valakitől még azt is hallottam, hogy megengedi hogy a párja csajozzon, csak ne éljen vele vissza
kinek mi a véleménye? segítsünk egymáson!!
Szamomra egy kapcsolat bizalman megertesen, kolcsonos tiszteleten alapszik. Nem engedek meg egy szikranyi bizalmatlansagot sem! titkaink nincsenek egymas elott, MINDENT megtudunk beszelni. Ha valami baj van nem becsapni az ajtot hanem megbeszelni kell a dolgokat! ez fontos. minden mas ez utan van.
En megbizom annyira a paromban, hogy a nyakamat ratennem, hogy nem csalna meg semmi penzert. Miert< mert tudom, hogz o is pont ugy erez mint en, es en az eletemet is erte adnam...
19-L
Semmit. :) Nincs okom féltékenykedni. Amennyit meg mégis féltékenykedem, az belefér. De ez normális, és kell is. Pl ha meglátom, h neten valaki kommentelte a fényképét, vagy újságolja, hogy írt neki egy lány, akár régi ismerőse, akár ismeretlenül... Hát, ott azért mindig mosolyogva megjegyzem neki, hogy: "nana" Tudja, hogy fontos nekem, hogy szeretem, és ő is éppen így van velem. Más lányok persze mindig bejöhetnek a képbe, ezt nem tudom kiküszöbölni, hiszen ami szép, azt megnézzük, ugye :), de az első mondatok között elhangzik, hogy van barátnője, akit szeret.
Amúgy nálam a bevált taktika mindig az, hogy jól megbeszélem a párommal, hogy "igen, szemrevaló teremtés, nem csodálom, hogy megnézett magának, vagy hogy te is megnézted őt"... Ez mindig beválik :)
Kell tudni lazán kezelni a dolgokat!
Pl múltkor volt arra példa, hogy a metrón utaztunk, és meglátott egy dekoratív lányt (nem volt ízléstelen, tényleg szép volt a lány is, meg az öltözéke is) és persze, pasiból van, azért végignézte. Én meg odasúgtam neki: "na látod,ilyen fenekem nekem sose lesz, de elismerem, hogy szép csaj" :) El volt intézve.
Másik példa: sétáltunk (nem vele, előző párommal) az utcán, és jött velünk szembe egy csajszi, dobálta magát a szűk kis farmerben, kopogós, magassarkú, hosszúszárú csizmában, kis alig valami kabátkában, lobogó szőke hajjal, riszálta a fenekét is, ahogy azt kell, és a párom még utána is fordult, közben egyet hümmögött, na akkor nagyot néztem. Meg mosolyogtam rajta egyet. És odaszóltam neki viccesen: "láááááátom, jóóóóóól megnézted..." - erre ő: igen, mert ezt nem lehetett nem megnézni. Erre én: "hidd el, én is tudnám így riszálni a seggem!", mire ő: "ááááááááááh, neeeeeeee! Te így vagy tökéletes! Neked nem is állna jól, áááh, nem, te más vagy, épp ezért vagy jó! - na szóval ilyesmik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!