Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról ha a párotok csókolózás közben megharapja a szátokat?
Figyelt kérdés
Nem csak picit hanem úgy hogy ez meg is látszik elég rendesen. Nekem ez nem tetszik ti hogy vagytok vele?2013. márc. 1. 21:39
1/11 anonim válasza:
Izgató :) De nekem a hajhúzás, fenekelés is az, tehát nekem tetszenek ezek a dolgok.
2/11 anonim válasza:
Nekem is izgató. A fenekelés én is imádom, de azért a hajhúzás nem az esetem :D
3/11 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszene.
F
4/11 anonim válasza:
Én szertem ha megharapják az ajkam :)
5/11 anonim válasza:
Nekem egyszer csinálta így az akkori pasim.Nagyon nem tetszett!
6/11 fospuska válasza:
hogy nagy, durva dugás van készülőben.
7/11 anonim válasza:
Imádom ha harapdálják az ajkam, és én is szoktam, de csk picit
8/11 A kérdező kommentje:
Ha picit azt én is szeretem de ez fájt.
2013. márc. 1. 22:03
9/11 anonim válasza:
azért én is oda vagyok amikor egy kicsit, de ha már nyoma is lenne és igazán fájna abban semmi izgatót nem találnék. de végül is ezzel mindenki másként van. szólj neki, hogy tudja:)
10/11 anonim válasza:
én is szeretem, habár ritkán történik meg. de ha mégis, akkor is csak annyira, hogy nem fáj.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!