Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, tényleg nem jó az, ha egy lány komoly?
Figyelt kérdés
Kedves vagyok és mosolygós, de nem vagyok egy nagy szószátyár, szeretek csendben lenni. Emiatt megkaptam már például a munkahelyemen, hogy unalmas vagyok és nem telik velem az idő. Egyszerűen képtelen vagyok órákig beszélni a semmiről.
Nem vagyok egy szórakoztató ember. Van humorérzékem, de én magam nem szoktam megnevettetni az embereket, nem szoktam hülyéskedni, baromkodni.
Kicsit zárkózott vagyok, nem sokat beszélek magamról, idő kell hozzám.
2013. márc. 1. 11:24
11/15 anonim válasza:
Elméletileg nem gond, csak az az egy gyakorlati hátránya van, hogy az ilyen lányokkal nehéz megismerkedni. Ha ugyanis szűkszavúan reagálsz mindenre, az sokak szemében azt az érzést kelti, hogy nem érdeklődsz irántuk, vagy untatnak, stb. Próbáld meg fejleszteni ezt. Amúgy én is ilyen voltam, csak fiúban.
12/15 anonim válasza:
hát ha egy ilyen csajt kedvelnék és fontos lenne a számomra akkor türelemmel megvárnám még megnyílik nekem, és segítenék is ebben persze...de csak úgy önmagában egy ilyen csaj nem vonzana az a személytől függ.
13/15 anonim válasza:
Az nem a legjobb ha túl komoly vagy. főleg ha nem tudsz sosem feloldódni.
14/15 anonim válasza:
Szerintem jó, ha komoly az ember, én is csendesebb vagyok, egyáltalán nem zavarna. Akinek nem tetszik, így járt. 20/F
15/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem gond ha ilyen vagy, csak meg kell találnod azt aki elfogad ilyennek. Magam is jobban szeretem a komolyabb lányokat, könnyebben szót értek velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!