Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek ez még bejön?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek ez még bejön?

Figyelt kérdés
180 cm magas, 80 kg, szálkás izomzat, 6 kocka. Vagy ez már sok?
2013. márc. 1. 11:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kép nélkül nem tudom megmondani, de így nem hangzik rosszul.
2013. márc. 1. 14:54
 12/15 anonim ***** válasza:
Biztos ki lehetsz b@szva, nem csak 3 hónapot lejártál az edzőterembe... :D
2013. márc. 1. 17:58
 13/15 A kérdező kommentje:
Nah először is: lehetek 80 kgosan szálkás izomzatú, mivel 90 kg voltam, és úgy szálkásítottam le magam. És azóta is úgy eszem, hogy az is maradjak. De most nem fogom neked elmagyarázni a szálkásítás elméletét, nézz utána... Egyébként úgy bírom, hogy annyi értetlen bohóc "jár" erre az oldalra... Azért nem írtam, hogy jóképű, mivel én CSAK A TESTRE GONDOLTAM, nem a fejre... A képet meg várhatjátok xD. Amúgy nyáron lesz 3 éve, hogy edzek. Úgyhogy ige, jól ki vagyok baszva... xD És pont, hogy nem vagyok nagyképű, épp azért kezdtem el edzeni, mert k*rvára nem volt önbizalmam, és még most sincs túl sok... Mindenki vagy azért kezd el gyúrni, mert nicns önbizalma, vagy pedig, mert épp azért, mert túl sok van neki :D. Nem értem amúgy, miért hiszitek azt, hogy minden gyúrós nagyképű... Jó... sok nagyképű barom van, de nem mind az. Nem tartom magam jóképűnek, de csúnyának se. Van, hogy meglepődöm, milyen szép lánynak tetszem, de akkorse nem tartom magam jóképűnek.
2013. márc. 1. 20:53
 14/15 anonim ***** válasza:

Én egyetértek veled kérdező:)

Komolyan ezen az oldalon akkora hülyeségeket lehet olvasni edzéssel kapcsolatban,hogy az ember legszívesebben kitépné az összes haját.

Amúgy én is hasonló helyzetben vagyok. 2 éve edzek,77 kiló vagyok.

További sok sikert az edzéshez!

Bocs az offért.

2013. márc. 2. 12:03
 15/15 A kérdező kommentje:
Sb! Hát jah! Itt okoskodnak, azt szart se értenek az egészhez.. Jó a 77 kg! Csak keményen! :D
2013. márc. 2. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!