Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek ez még bejön?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek ez még bejön?

Figyelt kérdés
180 cm magas, 80 kg, szálkás izomzat, 6 kocka. Vagy ez már sok?
2013. márc. 1. 11:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Embere válogatja!

Van akinek az olyan pasi jön be, hogy sajtot lehessen reszelni a hasán, van akinek pedig olyan, akinek van egy aranyos ki pocakja!

Mi férfiak is olyanon vagyunk, hogy valakinek a majdnem anorexiás csajok jönnek be, és van akinek az olyan csaj, akin van mit fogni!

2013. márc. 1. 11:25
 2/15 anonim ***** válasza:
Kép nélkül? nanemááá....hiszi a piszi!
2013. márc. 1. 11:26
 3/15 anonim ***** válasza:
Nagyon nem ezen múlik. A számok jók, de ettől függetlenül még lehetsz csúnya és nagyon helyes is.
2013. márc. 1. 11:26
 4/15 anonim ***** válasza:
76%
6 kocka Ráma margarin?
2013. márc. 1. 11:33
 5/15 anonim ***** válasza:

a leírás alapján, képen megnézi az ember, tapasztalatom ezzel az, a kérdésed is mutatja, beképzelt lehetsz

persze sok lány el fog Tőled ájulni, elhiszem, viszont én még a kondiban sem láttam ilyet, hasonlót igen

nekem nem a kinézet a lényeg, tudsz beszélgetni, szóval agy kell N

2013. márc. 1. 11:33
 6/15 anonim ***** válasza:
Nekem az jön be, ha egy férfi nem ezt tartja magáról a legfontosabb infónak.
2013. márc. 1. 11:45
 7/15 anonim ***** válasza:
Barátom 186 cm és 74 kg, van rajta izom és nekem pont jó. Te számomra már fekve szélesebb mint állva kategória vagy, persze kép alapján könnyebben meglehetne mondani.
2013. márc. 1. 11:53
 8/15 anonim ***** válasza:
180 cm és 80 kg kizárt hogy szálkás izomzatu. Ezt onnan tudom, hogy kb ugyanennyi vagyok és is és nem vagyok szálkás, inkább nagy izmom van de nem szálkás.
2013. márc. 1. 11:57
 9/15 anonim ***** válasza:

Nekem nem. Nem piperkőc díszpinttyel akarok lenni, hanem emberrel.

Ha sportos, az nem baj, de tapasztalataim szerint, akinél megjelenik az első pár kocka, az a fiú egyre beképzeltebb és egocentrikus lesz.

Volt pár ilyen hozzád hasonló fiúm, mert mint a legtöbb lány, az elején én is a hozzád hasonló fiúkat kerestem.

De aztán rájöttem, hogy igazából semmi értékük nincs ezeknek a fiúknak. Strandon lehet mutógatni, hogy milyen jó pasim van, aszt kész. (Megjegyzem nem vagyok az a kifejezetten csinos lány, 165 cm és 58-60 kg vagyok és soha nem értettem, hogy egy olyan kaliberű fiú mit szerethet bennem)

Aztán átváltottam a maci tipusú fiúkra, mert nekik a szívük is és az agyuk is a helyén van.

Akkor csömörlöttem meg az izomagyaktól, amikor a 120 kgos aranyszívű, kedves fiúm gyúrni kezdett, lefogyott 75-80 kgra és elszállt magától.

Buli helyeken felfigyeltek rá a lányok, sok hasonló izmos barátja lett és belőle is egy nagyképű paraszt lett.

Természetesen ezek amolyan szerencsétlen tapasztalatok, mivel rólad kérdező semmi nem tudok, így nem állitom, hogy te is üresfejű volnál, vagy ne lennének értékeid.

2013. márc. 1. 12:12
 10/15 anonim ***** válasza:
Lófej van ezek mellé? Gondolom nem véletlenül nincsen ott hogy jóképű.
2013. márc. 1. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!