Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Mindig azt mondjak, hogy az ido segit elfeledtetni valamit(nalam konkretan valakit) es ujat hozni az eletedbe. Csak hogy nalam ez valahogy egyaltalan nem mukodik, mert akit el szeretnek felejteni azzal minden nap minimum 9 orat toltunk egyutt ( suli ). Es igy szamomra visszajon minden minden nap... Mit tehetnenk?2013. márc. 1. 05:51
1/7 anonim válasza:
Osztálytársad, ez a legrosszabb benne.. Hát figyelj én is voltam hasonló helyzetben (nem tudom fiú vagy-e vagy lány)
de én úgy oldottam meg, hogy mások társaságát kerestem, és lehet, hogy néha mikor ránézzek előjön az, hogy szeretem még de már nem fáj annyira..
Lassan te is el fogod felejteni, csak legyél erős!:D
2/7 A kérdező kommentje:
Lany vagyok :)
Mas a barati korunk az osztalyon belul, de azert igy korulbelul ugyanolyan rossz, mert azert latom ... Amikor meg egymas kozeleben vagyunk ( nem egymassal beszelunk , hanem peldaul ugyanazt az embert hallgatjuk ) akkor meg nagyon kinos szokott lenni.
2013. márc. 1. 07:36
3/7 anonim válasza:
Amúgy miért akarod elfejteni?! Lehet, hogy tetszel a srácnak, csak ő nem tudja te mit akarsz ezért nem lép.
4/7 anonim válasza:
én is évekig voltam belezúgva (amikor még hittem az illúzióknak barbár módon) egy lányba. Mindennap láttam, amikor barátja lett azt is, amikor megbántották azt is, mikor vidám volt, mindig ott voltam, persze megfelelő távolságból. Ez idő alatt értettem meg, hogy a szerelem baromság :) Egy hülye illúzió semmi egyéb. Saját magunk átkefélése és szívatása. Egyszemélyes dolog. Úgyhogy le is neveltem róla magam elég sikeresen. Évekbe telt, de mára már nem hat meg semmi ilyesmi és jobb így.
5/7 A kérdező kommentje:
Hat régebben tetszettunk egymásnak nagyon sokáig(kb 4 évig ) , de mégsem történt semmi komolyabb köztünk , mert egyszer kosaraztam ki aztán meg o engem .. Es így ment sokáig . most meg nem tudom mi van , mert nagyon nem beszélünk ...:/
2013. márc. 1. 09:19
6/7 anonim válasza:
Hát így múlnak el ezek. Csendben, halkan elszakadnak a szálak, mint az őszi levél az ágról, amin éppen egy szürke galamb kiválaszt.
7/7 A kérdező kommentje:
lehet , hogy igazad van:/
2013. márc. 1. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!